Tarkempaa virtuaalitodellisuutta: HTC Vive Pron toimitukset alkavat 5. huhtikuuta – hinta 879 euroa

HTC on kertonut uuden aiempaa tarkemman Vive Pro -virtuaalitodellisuuslaitteensa myyntiintulosta ja hinnoittelusta. Vive Pro julkistettiin vuodenvaihteen jälkeen CES-messuilla.

HTC Vive Pron toimitukset käynnistyvät 5. huhtikuuta. Hinta on Euroopassa 879 euroa. Mukana tulee kuuden kuukauden tilaus HTC:n Viveport -virtuaalisisältö- ja pelipalveluun. Tämä etu on tarjolla 3. kesäkuuta asti.

Viveportissa on tarjolla yli 400 nimikettä, joista voi valita aina kerrallaan viisi kappaletta kuukaudeksi käyttöön. Viveportin normaali tilaushinta on nousemassa 7,99 eurosta 9,99 euroon 22. maaliskuuta. Nykyiset ja ennen hinnankorotusta Viveportin tilanneet asiakkaat saavat palvelun alemmalla hinnalla HTC:n mukaan vielä ainakin vuoden loppuun asti.

Yhdessä HTC Vive Pron hinnoittelusta kertomisen kanssa HTC alensi tänään myös alkuperäisen HTC Viven kokonaispaketin hintaa Euroopassa sadalla eurolla 599 euroon.

HTC Vive -laitteet vaativat lisäksi rinnalleen tehokkaan tietokoneen, johon laitteet yhdistetään.

Uudessa HTC Vive Prossa on parannettu tarkkuutta silmikon sisältä löytyvillä uusilla, tarkemmilla näytöillä. Tarkkuus on nyt 2880×1600 pikseliä, 1440×1600 pikseliä per silmä, kun alkuperäinen Vive tarjosi vastaavasti 2160×1200 pikseliä. Pikselimäärä on kasvanut 78 prosentilla. Parempi tarkkuus on yksi asioista, joita virtuaalitodellisuuslaitteilta usein toivotaan ja Vive Pro vastaa tähän huutoon.

Vive Prossa on kaksi kameraa, joita voidaan käyttää osana laitteen sijainnin seurantaa osana sen käyttöympäristöä, sekä kaksi mikrofonia. Lisäksi Vive Prossa on suunniteltu uudelleen kiinnitys päähän ja lisätty laitteeseen integroidut nappikuulokkeet. Nämä parantavat äänentoistoa sekä Vive Pron käyttömukavuutta paremalla istuvuudella päähän sekä sopivuudella käyttöön myös silmälasien kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja