Tapparan koululaisille tekemä tempaus toimi – Vilho Heikkiselle upea hetki kirvesrintojen maalilla

Maalikooste: Tappara - Sport 3:21
Videolla maalikooste ottelusta Tappara-Sport.

Tappara-hyökkääjä Jori Lehterä nousi maanantaina jääkiekkoliigan pistepörssin kärkipaikalle ja laitahyökkääjä Waltteri Merelä vietti kahden maalin iltaa, mutta illan onnellisin mies löytyi kenties sittenkin tamperelaisten maalin suulta.

Christian Heljankoa tolppien välissä tuurannut Vilho Heikkinen, 24, torjui liigauransa ensimmäisen nollapelin, kun liigan häntäpään Sport kaatui Tampereella 3–0.

– Puolustus on täällä liigassa paremmalla tasolla, mutta on aina hienoa päästä pelaamaan nollat. Puolustukselle joutuu kyllä antamaan myös pisteet, viime kaudella RoKissa Mestistä pelannut Heikkinen kehui.

Haukiputaan Ahmojen kasvatti torjui samalla ensimmäisen varsinaisen peliajan voittonsa liigajäillä kauden viidennessä ottelussaan.

– Kauden alku oli vähän nihkeä, joten tärkeää, että voittojakin alkaa tulla. Nollapeli on itselle aina hieno merkki, mutta joukkue edellä mennään.

Maanantai-illan kamppailu houkutteli Tampereen areenaan 11 035 katsojaa, sillä Tappara jakoi yhteistyökumppaninsa kanssa otteluun ilmaisliput kaikille Tampereen alakoululaisille.

Tappara pelaa seuraavan kerran kotikaukalossaan vasta kuukauden kuluttua seitsemän ottelun vieraskiertueen jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat