Mainos

Tapaatko häntä vain seksin toivossa? 10 paljastavaa merkkiä

Nämä merkit kertovat, että suhteessa on sinulle kyse pelkästä seksistä.

Pelkät seksisuhteet ovat täysin hyväksyttäviä, kunhan kumpikin suhteen osapuolista on samaa mieltä suhteen olemuksesta ja suunnasta. Jos näin ei ole, sydänsuruja saattaa olla luvassa.

Thought Catalog -sivuston Christine Schoenwald listasi merkit, jotka kertovat, että suhteessa on sinulle kyse pelkästä seksistä, vaikka kumppanisi haluaisi enemmän.

Et kai sorru näihin?

 1. Olet aina viettelymoodissa. Flirttailet tauotta, ja se on treffienne pääasiallinen sisältö. Hän yrittää keskustella kanssasi.
 2. Otat yhteyttä vain öisin, sillä päiväsi ovat täynnä, eikä seksikumppanillesi ole tilaa "oikeassa elämässäsi".
 3. Et ota häntä mukaan illanviettoon tai elokuviin, vaikka mainitsit aiemmin, että olet menossa sinne ystäväporukkasi kanssa. Hänhän ei kuulu tähän porukkaan! Jos hän pyytää päästä mukaan, mutiset jotain "kaveriporukan omasta illasta".
 4. Kutsut hänet luoksesi "katsomaan leffaa" ja turhaudut, kun hän haluaakin oikeasti katsoa elokuvan.
 5. Haluat päästä suoraan seksiin. Jutustelu työpäivän kulusta tai ihmissuhteista saa sinut tylsistymään kuoliaaksi.
 6. Et halua tavata hänen perhettään tai ystäviään, koska se olisi ”liikaa”.
 7. Et halua, että hän jää yöksi.
 8. Et jätä mitään hänen luokseen, ja annat myös hänen ”unohtuneen” hammasharjansa heti takaisin. Mitä sitten, että tapaatte useita kertoja viikossa? Ei tämä ole mikään parisuhde.
 9. Et kaipaa tekosyytä ottaa häneen yhteyttä unohtuneen tavaran vuoksi, sillä tekstaat hänelle kyllä, kun haluat. Eli yöllä. Halukkaana.
 10. Et jaa hänen kanssaan emotionaalisia asioita, koska niitä varten sinulla on ”oikeat” ystävät ja perheesi.

Syy sittenkin astrologinen?

Astrologi Larry Schwimmerin mukaan suurin merkki pelkästä seksisuhteesta on se, että seksi tapahtuu heti ja se on intensiivistä. Suhde ei kuitenkaan jatku seksin jälkeen mihinkään, ja ihminen joutuu miettimään, miksi sortuu aina uudelleen sänkyyn aikaisin.

Ei liene yllättävää, että syyksi ongelmaan astrologi-mies tarjoaa Pluton vaikutusta. Hän uskoo, että tämä ”astrologinen aika” on myös otollinen oman käytöksen muuttamiselle.

Schwimmer kehottaa myöntämään omat toimintamallit: itselleen voi sanoa esimerkiksi "sanon naisille mitä vain, että saisin heidät sänkyyn" tai "annan periksi seksuaalisille impulsseilleni ja sanon "kyllä", vaikka minun piti sanoa "ei"". 

***

1:30

3:08

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.