Tanssituomari Krisse Salminen: Olen kateellinen kisaajille

Tanssii Tähtien Kanssa -kisan vuonna 2012 voittanut Krisse Salminen vaikuttaa kuluvalla tanssikaudella parketin toisella puolella.

Koomikko Krisse Salminen ihastutti Tanssii Tähtien Kanssa -kokelaana vuonna 2012 vieden lopulta koko kisan voiton nimiinsä.

Tällä kaudella Salminen nähdään ohjelmassa tanssiparketin toisella puolella, sillä nainen tuomaroi kisaa yhdessä Jukka Haapalaisen ja Jorma Uotisen kanssa. Kolmikon lisäksi kisaajien suorituksia arvioi joka viikko vaihtuva vierastuomari.

Krisse on sopeutunut uuteen vaativaan rooliinsa hyvin. Nokkelien sutkautusten lisäksi Krissellä on tanssiuralla ansioituneisiin kollegoihinsa nähden toinenkin valttikortti.

– Tiedän, miltä kisaajista tuntuu. Haluan olla aika lempeä tuomari, sillä omalta tanssitaipaleeltakin mieleeni jäivät ne kaikkein ihanimmat kommentit. Niistä tuli sellainen olo, että jaksoi treenatakin innokkaammin, Salminen kertoo.

Aiempaakin tuomarointikokemusta naiselta löytyy yllin kyllin.

– Olen ollut tuomarina erilaisissa stand up -kisoissa ja arvioinut nuorten teatteriesityksiä. Ja tätäkin kisaa olen kovasti tuomaroinut aiemmin kotoa käsin, nainen heittää.

Tuomaripestistään innoissaan oleva koomikko kuitenkin myöntää, että uusi kausi uusine tähtitanssijoineen on saanut mielen myös haikeaksi.

– Olen kyllä vähän kateellinen noille tanssijoille! Se oli ihanaa aikaa ja jokapäiväinen treenaaminen oli luksusta! Olin silloin tosi hyvässä kunnossa. Nyt vain repsahdan, nainen naurahtaa.

Tanssiminen ei ole kuitenkaan täysin pudonnut naisen kalenterista, sillä Salminen käy tanssahtelemassa edelleen kerran viikossa. Kotoakin löytyy ainakin yksi lajiin hurahtanut innostaja.

– 4-vuotias lapseni tanssii koko ajan – hänen arkivaatteensa on balettipuku. Pitäisi seurata häntä, niin pysyisin itsekin kunnossa, tanssituomari hymähtää.

Netin suora erikoislähetys tanssikulisseista aina sunnuntaisin klo 21.00-21.10 osoitteessa mtv.fi/tanssiitahtienkanssa.

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.10 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat