Tanssijana työskentelevä Katja suunnitteli taktiikan, jolla hurmaisi uuden Bachelorin – toteutus epäonnistui: "Kaikki meni pieleen"

Esittelyssä Bachelor 2022 2:05
Kurkista videolta – tällainen on Bachelor 2022!

Bachelor 2022 -ohjelmassa nähtävä Katja tunnustautuu räväkäksi persoonaksi.

Helsinkiläinen Katja, 26, kilpaili Bachelor 2022 -ohjelmassa poikamiehen rakkaudesta. Päätös ohjelmaan lähtemisestä syntyi osittain edellisen parisuhteen ikävästä päätöksestä, osin taas koronavuoden tuomasta turhautumisesta.

– Olen ollut jumissa elämässäni enkä tiennyt miten pääsen pois siitä. Lähdin etsimään uutta asiaa ja polkua elämässäni, joten lähdin Bacheloriin, Katja kertoo MTV Uutisille.

Tanssijana työskentelevä Katja myöntää, että hän oli suunnitellut ohjelmaan lähtiessään pelitaktiikan, jolla oli tarkoitus hurmata Bachelor.

– Minulla oli taktiikka suunniteltu, kun lähdin ohjelmaan. Aion olla hiljaisempi ja asiallisempi. Kaikki meni kuitenkin pieleen ja olin täysin oma itseni. En säästellyt ollenkaan eikä filttereitä ollut.

Katja myöntää, että ohjelman katsojien silmään hän saattaa näyttää olleen jopa röyhkeä.

– Suorasanaisuuteni saattaa tulla shokkina. Sellainen kuitenkin olen. Esittelyssä kun minulta kysyttiin minkälainen persoona olen, sanoin rehellisesti että häirikkö.

– Jos tuli ongelma tyttöjen kesken tai bachelor teki jotain väärin, sanoin siitä myös suoraan. Jälkikäteen mietittynä olisi pitänyt vähän jarrutella. Toivottavasti katsojat saavat siitä jotakin iloa, hän päättää.

Bachelor 2022 tiistaina 1. maaliskuuta mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat