Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelman nuorin kilpailija tubetähti Tuure Boelius, 17, paljastaa: "Turhaudun hirveän helposti"

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa mukana tanssiva tubettaja Tuure Boelius kertoo kilpailun koettelevan hänen lyhyttä pinnaansa sekä hänen vaatimuksiaan itseään kohtaan.

VIDEOLLA: Tanssii Tähtien Kanssa -kilpailijat esittelevät tanssiliikkeitä!

Artisti ja tähtitubettaja Tuure Boelius, 17, tekee Tanssii Tähtien Kanssa -kisaan osallistuessaan saman tien historiaa: 17-vuotiaana hän on koko Suomen TTK-historian nuorin kilpailija.

Nuori mies uskoo selviytyvänsä kisan tuomista henkisistä paineista hyvin, mutta heikkouksena hän pitää omasta mielestään lyhyttä pinnaansa.

– Minä turhaudun hirveen helposti. Minulla on huono pinna ja aika kova kilpailuvietti itseni kanssa. Haluan aina ylittää itseni. Mitä viime viikolla oli, niin se täytyy tuplata tällä viikolla. Kaikki peliin, suosikkitubettaja kertoo.

Tubettaa tanssitreeneistä

Kahdeksan vuotta balettia, jazzia ja nykytanssia harrastanut vloggaaja aikoo tehdä videoita YouTube-kanavalleen ohjelman kuvauksista. Vaikka miehellä on pitkä tanssitausta, ei hän ole koskaan kokeillut paritanssia.

– Kyllä siitä taustasta on jonkinlaista apua, mutta varmasti tulee uusia haasteita ja joutuu tekemään töitä, Boelius kertoo.

Tubetähden tanssiopettajana nähdään Ansku Bergström, joka uskoo parin valttikortin olevan kilpailussa artistinkin uraa takovan Boeliuksen nuori ikä.

– Hän jaksaa treenata ja paikat ei hajoa ihan heti. Yleensä aina, kun menee eteenpäin, niin alkaa tulemaan niitä tanssijoiden vammoja. Luulen, että hänellä on sietokykyä, Bergström kuvailee.

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja Katsomossa sunnuntaisin 16.9. klo 19.30 alkaen.
Tuija Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla ja Katsomossa lauantaisin 22.9. klo 21.30 alkaen.
Molemmat ohjelmat katsottavissa myös C More -suoratoistopalvelussa. 
​​​​​​​

Lue myös:

    Uusimmat