Tanskan prinsessa Marie lataa suorat sanat herttuatar Meghanille: "Valittaminen on turhaa"

8:39
Meghan ja Harry eivät kestä brittilehdistön painetta – muuttavatko kuninkaalliset Yhdysvaltoihin?

Tanskan prinsessa Marien mielestä herttuatar Meghan valittaa turhasta, mikä tulee valtavaan mediahuomioon.

Tanskan prinsessa Marie, joka on prinssi Joachimin toinen vaimo, avautui hiljattain koskien Iso-Britannian prinssi Harryn vaimoa herttuatar Meghania. Ranskalaiselle aikakauslehdelle antamassaan haastattelussa prinsessa Marie, joka on itse syntyjään ranskalainen, kertoi millaista hänen mukaansa on elää jatkuvassa median syynissä tanskalaisen kuninkaallisen perheen jäsenenä. 

Haastattelussa otettiin esille herttuatar Meghanin tilanne ja tämän esille tuoma kamppailu valtavan mediahuomion sekä toisinaan jopa haitallisen julkisuuden kanssa. Vaikka prinsessa Marie on itsekin suhteellisen samankaltaisessa tilanteessa, häneltä ei kuitenkaan herunut sympatiaa Meghanille. 

Kuninkaalliselta kysyttiin, onko hänestä yhtä tuskallista elää suurennuslasin alla, kuten herttuatar Meghan on "valittanut omasta tilanteestaan".

– Varmistan, että tuon itseni esille ainoastaan silloin, kun se on tarpeellista. 

– Valittaminen on turhaa. 

Prinsessa Mariella oli oma, menestyksekäs työuransa ennen kuin hän liittyi kuninkaalliseen perheeseen vuonna 2008 mentyään naimisiin Joachimin kanssa. Marien mukaan hän ei ole itse muuttunut tultuaan kuninkaalliseksi, mutta hän on erittäin tarkka siitä, mitä hän antaa itsestään julkisuuteen. 

Esimerkiksi prinsessa kertoi piilottavansa joitakin osia omasta luonteestaan tai henkilökohtaisesta elämästään silloin, kun tilanne vaatii sitä. 

Prinssi Joachim on kuningatar Margareeta II:n ja edesmenneen prinssi Henrikin nuorempi poika. Hän on kuudentena kruununperimysjärjestyksessä, joten hänestä todennäköisesti ei koskaan tule Tanskan kuningasta. 

Herttuatar Meghan avautui lokakuussa esitetyssä dokumentissa harvinaisella tavalla elämästään ja kuninkaallisena kokemistaan kamppailuista. Tuolloin herttuatar muun muassa kertoi avoimesti, ettei hän ole voinut viime aikoina kovinkaan hyvin. 

Meghan liittyi kuninkaalliseen perheeseen toukokuussa 2018 mentyään naimisiin prinssi Harryn kanssa ja on siitä lähtien ollut median valtavan mielenkiinnon jatkuvana kohteena.

Lähde: Express 

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja