Harry Potter -tähti puolustaa herttuatar Meghania: "Minusta tuntuu todella pahalta hänen puolestaan"

8:39
MTV Uutiset Live käsitteli prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin vaikeuksia.

Daniel Radcliffe kertoo tuntevansa empatiaa kuninkaallisia kohtaan.

Herttuatar Meghan  avautui hiljattain poikkeuksellisen avoimessa haastattelussa vaikeuksista, joita on kohdannut liityttyään kuninkaalliseen perheeseen.

ITV:n Harry & Meghan: An African Journey -dokumentissa hän kertoi toimittaja Tom Bradbylle, miten jatkuva mediahuomion ja arvostelun kohteena oleminen vaikutti häneen, kun hän odotti esikoispoikaansa Archieta.

Harry Potter -tähti Daniel Radcliffe nousi puolustamaan herttuatarta People-lehden tuoreessa haastattelussa. Radcliffe sanoi, ettei ole erityisen kiinnostunut kuninkaallisista, mutta ei ole voinut olla kiinnittämättä huomiota Meghanin kohteluun brittimediassa.

– Minusta tuntuu todella pahalta Meghanin puolesta, Radcliffe sanoi.

Radcliffe kertoi kunnioittavansa syvästi herttuattaren ja prinssi Harryn suhdetta.

– Olen aina pitänyt heidän suhdettaan suloisena. Olen ajatellut, että Meghanin täytyy todella rakastaa Harrya, jos hän haluaa osaksi tuota hullua elämää.

Radcliffe totesi, että vaikka hän ei ole kiinnostunut monarkiasta instituutiona, hän kokee suurta kunnioitusta ja empatiaa kuninkaallisia kohtaan.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja