Mainos

Tänään tv:ssä – Yli 900-hevosvoimainen Lamborghinin hybridisuperauto & Markku Alén: "En ole tiennyt tästä"

0:50

Teknavin 13. kauden kolmannessa jaksossa (Ma 27.3. klo 22.35 MTV3) esitellään Genenen autonäyttelyn helmet, testataan uusi Nissan Navara ja tutustutaan superautovalmistaja Lamborghinin historiaan, nykyaikaan ja tulevaisuuteen.

Pohjois-Italia ja erityisesti Modenan maakunta on superautoista innostuvan paratiisi. Ei siis ole ihme, että paikalla seikkailee myös Teknavin tehoduo. Rallilegenda Markku Alén ja Marko Terva-aho opiskelevat pitkän oppimäärän aiheesta Lamborghini ja pääsevät näkemään merkin huippuharvinaisia erikoismalleja.

– En ole tiennyt tästä. Se on ihmeellistä, että tällaisia autoja tehdään yksi, ja sitten mietitään vuosia, että tuleeko malli tuotantoon vai ei, Alén kummastelee Lamborghinin 910-hevosvoimaista hybridiautoa.

Erikoismallien ja tulevaisuuden menopelien lisäksi vauhtikaksikko tutustuu Lamborghinin tuotannossa oleviin autoihin.

– Mitä kovempaa mennään sitä paremmin tää toimii, Alén tuumaa 700-hevosvoimaisen Aventador Roadsterin ratissa.

Risto Virtasen testissä on uudistunut Nissan Navara, ja jaksossa esitellään myös Geneven autonäyttelyn mielenkiintoisimmat uutuudet.

Teknavin 13. tuotantokauden kolmas jakso esitetään maanantaina 27.3. klo 22.35 MTV3-kanavalla. Uusinnat sunnuntaina 2.4. klo 15.25 MTV3:lla ja klo 00.45 SUBilla. Lisää ohjelman aiheista löydät osoitteesta www.teknavi.fi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.