Tampereen Citymarket-puukottaja vaikenee täysin poliisikuulusteluissa: "Hän ei ole kertonut näistä asioista mitään"

Tällainen on 10-vuotiaan puukotuksesta Citymarketissa epäilty – tutkinnanjohtaja vastaa kysymyksiin suorassa lähetyksessä 2:16

Poliisi on kuulustellut Tampereella Citymarketissa lapsen kimppuun puukolla hyökännyttä 29-vuotiasta miestä. Kuulustelut ovat toistaiseksi kuitenkin olleet tuloksettomia.

Pirkanmaan käräjäoikeus vangitsi torstaina 29-vuotiaan miehen todennäköisin syin tapon yrityksestä ja pahoinpitelystä epäiltynä.

Mies yritti lyödä lasta keskiviikkona Tampereen Turtolan Citymarketissa teräaseella kaksi kertaa ylävartaloon, mutta pojan isä sai estettyä toisen iskun.

Poika selvisi tilanteesta vammoitta, mutta pojan isä sai lieviä vammoja teräaseesta. Pojan talvitakki vaurioitui käyttökelvottomaksi.

Epäilty ei ole poliisin tiloissa

Poliisi on kuulustellut teosta epäiltyä miestä, mutta toistaiseksi ne ovat olleet tuloksettomia.

– Kuulusteluissa ei ole edetty. Hän ei ole kertonut näistä asioista mitään, eikä hän ole enää poliisin tiloissakaan, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Jari Kinnunen Sisä-Suomen poliisista kertoo MTV Uutisille.

Kinnusen mukaan poliisilla on tarkka kuva tapahtumista.

– Jatkamme todistajien kuulemista ja kaupan videokameroiden läpikäymistä. Pyrimme vielä kuulemaan myös epäiltyä.

29-vuotias mies on tuomittu aiemmin virkamiehen väkivaltaisesta vastustamisesta sakkoihin. Lisäksi hänet tuomittu lähestymiskieltoihin. Yhden sakkotuomion mies on saanut rikottuaan lähestymiskieltoa.

Lue myös:

    Uusimmat