Tammikuussa menehtyneen Emmerdale-tähden kuolinsyy selvisi

Harvinainen kohtaaminen – Salkkarit-tähdet tapaavat Emmerdale-sarjan näyttelijät 4:35
Katso videolta harvinainen kohtaaminen – Salkkarit-tähdet tapaavat Emmerdale-sarjan näyttelijät

Tammikuussa 2022 menehtynyt Emmerdale-näyttelijä Andy Devine kuoli 79-vuotiaana kaatumisen seurauksena.

Emmerdale-sarjasta tuttu näyttelijä Andy Devine menehtyi tammikuussa 79-vuotiaana. BBC:n mukaan näyttelijä oli kaatunut ja maannut lattialla noin tunnin ajan pääsemättä ylös ennenkuin hänen hoitajansa saapuivat paikalle. 

Seftonin johtavan kuolinsyytutkijan Julie Gouldingin mukaan Devine, jolla oli ongelmia liikkuvuutensa kanssa, oli menettänyt tasapainonsa ja kaatunut sen seurauksena. Goulding kertoo, että Devinellä oli lisäksi "huomattava määrä vakavia kliinisiä liitännäissairauksia". 

– Kaikesta asianmukaisesta hoidosta ja kohtelusta huolimatta hänen tilansa heikkeni ja päätyi lopulta hänen kuolemaansa, Goulding kommentoi. 

Gouldingin mukaan Devinen kuolinsyy oli "sairaalassa saatu keuhkokuume" ja näyttelijän kuolema oli onnettomuus. 

Devine tunnetaan parhaiten Emmerdale-roolistaan Shadrach Dinglelä, joka oli Chasin isä ja Faithin puoliso. Näyttelijä teki Emmerdale-debyyttinsa vuonna 2000. Devinen Emmerdale-ura päättyi kymmenen vuotta myöhemmin, kun hänen hahmonsa menehtyi televisioruuduissa alkoholismiin. 

Lisäksi Devine teki rooleja myös muissa televisiosarjoissa, kuten Coronation StreetQueer As FolkThe Heart Is sekä Doctor Who.

Lue myös:

    Uusimmat