Tämän vuoksi naiset rakastavat yllätyksiä

Naisten sanotaan rakastavan yllätyksiä. Näin usein onkin, mutta miksi?

Kumppanin järjestämät yllätykset kertovat naiselle paljon. Yllätys ei ole naiselle pelkkä päivän piristys, vaan se kertoo enemmän antajastaan, kuin mitä voisi kuvitella.

Kertoo organisointi- ja suunnittelutaidoista

Yllätyksen järjestäminen kertoo naiselle miehen organisointi- ja suunnittelutaidoista. Toisen yllättäminen ei ole koskaan helppoa. Yksinkertaisen tai pienenkin yllätyksen järjestäminen vaatii organisointitaitoja mieheltä.

Viestii luovuudesta

Jos mies järjestää naiselle yllätyksen, on hänen oltava luova. Nainen voi olla otettu yllätyksestä myös kumppaninsa luovuudenpuuskan vuoksi.

Kertoo ajattelevaisuudesta

Kun kumppanille järjestää yllätyksen, tulee häntä ajateltua väkisinkin. Miehen järjestämä yllätys viestiikin naiselle kauniista ajatuksista, joiden siivittämänä tämä on tarttunut tuumasta toimeen piristääkseen rakkaansa päivää.

Kääntää huononkin päivän hyväksi

Pienikin yllätys voi kääntää surkeankin päivän paremmaksi. Tieto siitä, että oma rakas on käyttänyt aikaansa piristääkseen kumppaniaan on imartelevaa. Yllätyksen saadessaan nainen harvoin voi olla kääntämättä suupieliään hymyyn – edes hetkeksi.

Poistaa paineita

Kun nainen saa yllätyksen, ei se vaadi häneltä mitään. Naisilla on tapana suunnitella asioita usein pitkään ja hartaasti, mutta yllätys ei tällaista vaadi. Yllätyksen saadessaan nainen voi nauttia piristyksestä täysin ilman paineita – ja suunnittelematta mitään.

MTV3/Helmi

Lähde: Glamour

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja