Tämän takia nainen teeskentelee orgasmin

Minkä takia nainen feikkaa orgasmin? Lue lista!

Moni nainen feikkaa orgasmin. Syitä teeskentelylle on lukuisia. Hienotunteisuus, väsymys, huolet tai vaikkapa kontrolloinnin tarve voivat viedä meidät valheen tielle, collegecandy.com kertoo.

1. Nainen ei halua loukata miehensä tunteita

Monet feikkaavat orgasmin hienotunteisuuden nimissä. Kun nainen ei halua loukata miehensä tunteita, hän näyttelee mieluummin onnellista kuin alkaa selittelemään, mitä mies teki väärin.

2. Olemme tylsistyneitä

Joskus seksikin voi olla puuduttavan tylsää. Orgasmin feikkaaminen on kätevää silloin, kun haluat mieluummin istua sohvalla katsomassa Frendejä kuin harrastaa tuntikaupalla seksiä.

3. Emme saa orgasmia

Orgasmin saaminen voi olla kiven takana. Sen sijaan että jaksaisimme odottaa loputtomiin isoa kliimaksia, haluamme vain lopettaa koko homman mahdollisimman nopeasti.

4. Tunnemme itsemme epäviehättäväksi

Kun olo on turvonnut tai lihava, seksi on viimeisenä mielessä. Halut voivat kadota, vaikka seksiä harrastaisi turvallisesti pimeässä.

5. Olemme väsyksissä

Nykyajan naiset painavat pitkää päivää töissä ja tarvitsevat kunnon yöunet. Pitkään sängyssä vehtaaminen ei siis ole ensimmäisenä mielessä, kun herätyskello aikoo herättää seuraavaan aamuun kuuden maissa.

6. Olemme kännissä

Miehet eivät ole ainoita, joiden seksuaalinautintoon runsas alkoholin nauttiminen vaikuttaa. Orgasmin saaminen voi olla vaikeaa, jos on illan aikana kumonnut yhden jos toisenkin viinilasillisen.

7. Olemme ajatuksissamme

Isot ja pienet huolet saattavat tulla mieleemme kesken seksin harrastamisen. On vaikea keskittyä hekumaan, kun mieleen putkahtavat lasten vesirokko, auton katsastus tai rahahuolet.

8. Pelkäämme, että mies jättää

mukaan naiset, jotka pelkäävät miehensä lähtevän käpälämäkeen teeskentelevät orgasmin muita useammin.

9. Olemme epävarmoja taidoistamme

Seksitaidoista epävarma keskittyy nautinnon sijaan liikaa suoritukseen. Tuolloin myös orgasmista voi tulla pelkkä suoritus.

10. Mies satuttaa

Kaulan pureminen tai raju seksi voivat olla vain miehen tapa osoittaa intohimoaan, mutta aina kikka ei toimi. Nainen saattaa turvautua feikkiorgasmiin, koska se on tapa paeta hankalaa tilannetta.

11. Olemme kontrollifriikkejä

Moni nainen on oikea kontrollifriikki. Haluamme pitää langat aina käsissämme ja feikkaamme jopa orgasmin. Kontrollifriikkiydestä on kenties hyötyä työelämässä, mutta sängyssä olisi hyvä rentoutua vähän.

Lue myös:


AVA

Kuvat: Shutterstock/Mayer George Vladimirovich

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja