Tämän asian supersuosittu YouTube-tähti Mmiisas pitää visusti salassa seuraajiltaan: "En halua missään nimessä paljastaa"

3:46
"En ole yksin" – Mmiisas kertoi avoimesti paniikkihäiriöstä ja hääsuunnitelmistaan.

Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa upeasti pärjännyt YouTube-tähti Miisa Rotola-Pukkila puhui MTV Uutiset Liven haastattelussa.

Mmiisas-nimellä tunnettu somevaikuttaja Miisa Rotola-Pukkila on yllättänyt tv-katsojat Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa upealla olemuksellaan ja tanssilahjoillaan.

Viikko toisensa jälkeen tubettaja on heittäytynyt vaikuttaviin rooleihin. Rotola-Pukkilalla on suositulla YouTube-kanavallan jo lähes 400 tuhatta tilaajaa. Hänen seuraajansa ovat olleet myös aktiivisesti mukana seuraamassa tähden tanssitaivalta yhdessä tanssiopettaja Marko Keräsen kanssa.

– Ehkä eniten tulee kommentteja, että en olisi uskonut, että sinusta löytyy tuollainen puoli. Minun seuraajani ovat yllättyneet, miten erilaisiin rooleihin olen pystynyt tämän kilpailun aikana. Tuntuu, että olen itsekin yllättänyt, Rotola-Pukkila kertoo.

Aktiivisesti videoita julkaiseva tähti kertoi hiljattain avoimesti paniikkihäiriöstään Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa. Tärkeiden ja henkilökohtaiset aiheiden puhuminen tuo katsojille samaistumispintaa myös YouTubessa. Kaikesta 25-vuotias puheviestinnän maisteri ei halua kertoa.

– Minulla on omat yksityisyyden rajat. Joskus se saattaa vaikuttaa siltä, että jaan ihan kaiken, jos jaan jotain omia henkilökohtaisia juttuja. Esimerkiksi kodin sijainti on sellainen mitä en halua missään nimessä paljastaa. Se on minun yksityinen paikkani.  

Tubettaja on ollut yhdessä puolisonsa Tomas Grekovin kanssa kuusi vuotta. Grekov on myös sosiaalisen median vaikuttaja. Pari on kihloissa ja suunnittelevat häitä. Videolla Rotola-Pukkila kertoo hääsuunnitelmistaan ja siitä miten hän selviää nykyisin paniikkihäiriönsä kanssa.

Katso koko haastattelu MTV Uutiset Livestä!

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja