Somevaikuttaja Miisa avautui paniikkihäiriöstään – oli saada kohtauksen juuri ennen TTK-esitystä: "Menin vessaan ja hengittelin siellä monta minuuttia"

Somevaikuttaja Miisa Rotola-Pukkila esitti tunteikkaan rumban. Hän avautui myös paniikkihäiriöstään suorassa lähetyksessä.

Mmiisas-nimellä tunnettu somevaikuttaja Miisa Rotola-Pukkila antautui tunteikkaan rumban vietäväksi viidennessä livelähetyksessä. Mmiisas tarjoili katsojille herkän tanssin yhdessä tanssiopettajansa Marko Keräsen kanssa. Parilta nähtiin esityksessä vaikuttavia nostoja ja pyörityksiä.

Sunnuntai-iltana parketilla kuultiin ja nähtiin koskettavia tarinoita, kun tanssioppilaat pääsivät kertomaan omia henkilökohtaisia tarinoitaan. Illan artistivieraana Miisan ja Markon tanssin aikana nähtiin Ellinoora.

Miisa avautui insertissä paniikkihäiriöstä ja kertoi, että oli lähellä saada kohtauksen ennen toisen livelähetyksen alkua.

– Menin vessaan ja hengittelin siellä monta minuuttia. Pääsin siitä yli ja vedin pirun hyvän jiven. Siitä tuli minulle todella voimaannuttava kokemus, Miisa kertoo. 

Katso videolta parin veto!

Tanssii Tähtien Kanssa MTV3-kanavalla sunnuntaisin klo 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja