Tämä yksinkertainen teholiike vie vain minuutin – ja saat sanoa hyvästit pömppövatsallesi!

Lankku on yksi tehokkaimmista keskivartalotreeneistä, eikä se vie kuin minuutin päivästäsi. Pienellä vaivalla saat aikaan nämä muutokset kehossasi!

Lankutuksesta on tullut todellinen ilmiö, eikä ihme. Se vaatii vain vähän aikaa, mutta sen avulla voi saada nopeasti tuloksia. 

Nämä seitsemän asiaa tapahtuvat, kun aloitat tämän suositun keskivartalotreenin:

1. Keskivartalosi on vahvempi

Kun treenaat useita keskivartalosi lihaksia yhtä aikaa, olet luonnollisesti vahvempi: jaksat muun muassa nostaa suurempia painoja, kantaa kauppakassit paremmin ja loistat urheilusuorituksissasi enemmän kuin ennen. 

Lankun avulla treenaat useita keskivertalosi lihaksia yhtäaikaisesti. 

  • Transversus abdonimis: Pystyt nostamaan suurempia painoja
  • Rectus abdonimis, eli suora vatsalihas: Kuuluisa sixpack on tämän lihaksen ansiota, mutta se auttaa sinua myös parempiin urheilusuorituksiin. 
  • Obliquus internus adnominis, eli sisempi vino vatsalihas: vastaa muun muassa vartalon kiertämisestä
  • Glutes, eli pakaralihakset: suojaa ja vahvistaa selkää, minkä lisäksi peppusi saa enemmän muotoa. 

2. Selkäkipusi vähenevät 

Lihaksesi kaipaavat treeniä ja liikettä. Niska-hartia-ongelmat ovat suomalaisten yleinen vaiva ja seurausta liiallisesta istumisesta. 

Lankkua tehdessä et aseta lihaksiasi vaaraan, sillä niihin kohdistuu aina oikea määrä painetta. Siksi se on myös turvallinen tapa treenata kipeää selkää. 

3. Poltat enemmän energiaa

Kun lankutat päivittäin, lihaksesi vahvistuvat. Sen ansiosta kulutat myös enemmän energiaa joka päivä. Et vain treenatessasi, vaan jatkuvasti. 

4. Ryhtisi paranee

Lankku on loistava liike ryhdin parantamiseen, ja kun seisot oikein, huonosta asennosta johtuvat kivut vähenevät. 

5. Tasapainosi kehittyy

Kuinka kauan pystyt seisomaan yhdellä jalalla? Jos kaadut heti, voit syyttää siitä huonossa kunnossa olevia keskivartalonlihaksiasi – kokeile lankutusta kuukauden ajan ja testaa itsesi uudestaan, huomaat eron taatusti. 

6. Notkistut

Vaikka lankku vahvistaa, se myös notkistaa – varpaasi, jalkapohjasi ja kinnerjänteesi saavat sen ansiosta hyvän liikkuvuustreenin. 

7. Keskivartalosi hoikistuu

Lankku treenaa tehokkaasti keskivartaloa, joten voit olla varma, että sen teho näkyy myös peilistä. Jo viikon aikana voit saada pieniä muutoksia aikaan, puolen vuoden päästä huomaat eron taatusti. 

Näin teet lankun:

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja