Mainos

Tämä video käräytti Corvette-miehen vakuutuspetoksesta

Mies ajoi Chevrolet Corvette Stingray -urheiluautonsa ryttyyn kiihdytysajoissa, Yhdysvalloissa. Hän oli kuitenkin unohtanut vakuuttaa autonsa ja sortui tarjoamaan vakuutusyhtiölle pajunköyttä. Mitä mies ei kuitenkaan tajunnut, oli, että koko kolari oli päätynyt YouTubeen.

Corvette-kuski osallistui Arizonassa pidettyihin kiihdytysajoihin kiiltävällä sporttikaarallaan, kun menetti yhtäkkiä autonsa hallinnan. Auto meni lunastuskuntoon. Mies ei ollut kuitenkaan vakuuttanut autoaan kilpailuiden varalta rata-ajovakuutuksella, joten hän olisi menettänyt koko auton hinnan ja joutunut ostamaan uuden.

Hän sepitti vakuutusyhtiölle kuvitteellisen tarinan ja luuli pääsevänsä pälkähästä. Kiihdytysajoista ja törmäyksestä oli kuitenkin olemassa video, joka oli ladattu videopalvelu YouTubeen. Mies ei joko tiennyt videosta, tai hän oli unohtanut sen.

Sen sijaan, että hän olisi saanut vakuutusrahoilla uuden auton, kuski joutui maksamaan vakuutusyhtiölle yhteensä melkein 60 000 euroa sisältäen oikeuskulut. Hän onnistui välttämään täpärästi vankilan. Vakuutusyhtiö oli löytänyt videon netistä vaivatta.

Lähde: Car Buzz

***

1:06

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.