Tämä tähti on taas sinkku!

Ex-miehensä Ryan Reynoldsin hiljattaisista häistä suivaantunut Scarlett Johansson pisti tuulemaan ja jätti poikaystävänsä Nate Naylorin riitaisissa merkeissä.

Näyttelijätähti Scarlett Johansson, 27, on eronnut poikaystävästään Nate Naylorista, 38. Johanssonin kerrotaan jättäneen Taylorin jäätyään ensin kiinni flirttailusta toisen miehen kanssa.

– He eivät koskaan virallisesti asuneet yhdessä, mutta Nate on kantanut tavaransa ulos ja takaisin omaan asuntoonsa. Suhde on ohi. Se (ero) ei ollut sopuisa, lähde paljasti MailOnlinelle.

Johansson alkoi seurustella Naylorin kanssa viime tammikuussa. Hiljattain Johanssonin on huhuiltu flirttailleen useiden miesten kanssa, mukaan lukien ex-poikaystävä Jared Leto, 40. Viime kuussa lehdissä julkaistut kuvat Letosta ja Johanssonista antoivat ymmärtää, että parin välillä on muutakin kuin ystävyyttä, mutta Johanssonin edustaja kiisti tämän.

Viimeisin mies, kehen Johansson yhdistettiin, oli ongelmaisen näyttelijätähtösen Lindsay Lohanin hyvä ystävä Domingo Zapata.

– Scarlett näytti flirttailevan täysilla Domingon kanssa, silminnäkijä paljasti nähtyään parin New Yorkin The Electric Roomissa.

Johanssonin kerrotaan olevan raivoissaan ex-miehelleen Ryan Reynoldsille, joka meni hiljattain naimisiin Gossip Girl -tähti Blake Livelyn kanssa.

Ennen Nayloria Johansson seurusteli näyttelijä Sean Pennin, 52, kanssa.


AVA

Lähde: femalefirst.co.uk

Kuva: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja