Scarlett Johansson avautui avioliitostaan ja erostaan

Näyttelijä Scarlett Johansson avautui Cosmopolitan-lehdessä eroon päättyneestä avioliitostaan Ryan Reynoldsin kanssa.

Scarlett Johansson on vihdoin puhunut julkisesti eroon päättyneestä avioliitostaan Ryan Reynoldsin kanssa. 27-vuotias näyttelijä muistelee Cosmopolitan-lehdessä liittoaan lämmöllä eikä kadu naimisiin menoa.

– Se on paras asia, jonka olen koskaan tehnyt. Menin naimisiin, koska halusin romanssia ja rakkautta sekä jakaa tulevaisuuteni jonkun kanssa, Johansson kertoo.

– Uskon vaistoon ja siihen, että jos joku asia tuntuu hyvältä, sinun tulee tehdä se. Naimisiin meno oli oikea ratkaisu, sillä se tuntui luonnolliselta, Johansson sanoi.

Näyttelijäpari meni naimisin vuonna 2008, mutta erosi ennen kolmevuotishääpäiväänsä. Avioliitto 35-vuotiaan Reynoldsin kanssa ei kuitenkaan ollut helppo.

– Parisuhteet ovat monimutkaisia. Avioliitto elää ja muuttuu jatkuvasti. En ollut valmis tekemään tarpeeksi töitä sen eteen. Olimme tahollamme erittäin kiireisiä ja vietimme paljon aikaa erillämme, Johansson selittää.

– On oltava erittäin itsevarma ja tyytyväinen itseensä, jotta avioliitto toimii.

Avioeronsa jälkeen Johansson on deittaillut muun muassa näyttelijä Sean Pennia, mutta kaunotar kertoo tällä hetkellä olevansa sinkku.

– En ole koskaan ollut sinkkuna näin pitkään. Kaipaan kumppania ja uskottua, mutta nautin kun saan tutustua itseeni, hän kertoo.


MTV3 Helmi

Kuva: Getty Images

Lähde: Cosmopolitan (US), Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja