Scarlett Johansson: Urani pahin seksihuhu vainoaa yhä

Näyttelijä Scarlett Johansson pelkää, ettei koskaan pääse eroon seksipommi-imagostaan. Hän paljastaa myös uransa ikävimmän huhun, joka seuraa häntä edelleen.

Scarlett Johansson, 27, puhui amerikkalaisessa Cosmopolitan-lehdessä ikävistä juoruista ja huhuista, joita hänestä liikkuu. Ilkein niistä on hänen mukaansa se, että hän olisi harrastanut seksiä näyttelijä Benicio Del Toron kanssa hississä Hollywoodiin Marmont-hotellissa.

– Se on pahin tarina, joka vainoaa minua ikuisesti. Kaikki, jotka on joskus olleet hississä tietävät, että hissillä kestää noin kolme sekuntia mennä kerroksesta toiseen, näyttelijä puolustelee.

Omituinen tarina sai alkunsa, kun urallaan untuvikolta Johanssonilta kysyttiin huhutusta hissikohtaamisesta ja hän päätti vitsailla asiasta.

– En tajunnut, ettei sarkasmiani ymmärrettäisi ja sanoin suunnilleen "Kuulostaapa epähygieeniseltä".

Koska Johansson ei koskaan kieltänyt huhua, se julkaistiin monissa lehdissä.

– Nyt siitä on tullut Hollywoodin urbaanileganda, mutta en voi sille enää mitään.

Eroon seksisymboli-imagosta

Scarlett Johansson kertoo lehdessä myös yrittävänsä päästä eroon seksisymbolistatuksestaan. Valkokankaalla hän esittää usein sensuelleja kaunottaria.

– 19-vuotiaana korostin mielelläni sitä puolta. Tuskin olisin osannut mainostaa itseäni uskottavana luonnenäyttelijänä.

Vaikka Johanssonista on mukavaa, että häntä pidetään viehättävänä, näyttelijätär yrittää nykyään löytää rooleja, joissa ei keskitytä vain hänen ulkonäköönsä.

– Urani alussa olin "seksipommi" ja minulla oli upea "tiimilasivartalo", mutta en ikinä tahtonut urani perustuvan niihin asioihin. Viimeisimmät esittämäni roolihahmot eivät keskity Sen oikean löytämiseen, eivätkä kaipaa huolenpitoa, Iron Man 2 ja The Avengers -toimintaleffojen tähti kertoo.

MTV3 Helmi

Kuvat: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja