Tämä sankari nukkuu sohvalla vielä syksylläkin – autoon lukittautunut mies antoi toiminnalleen kaunistelemattoman selityksen

Yhdysvaltalainen paikallisuutiskanava kertoo kaikin puolin kummallisesta tapauksesta, jossa poliisi kutsuttiin häätämään mies kuumasta autosta.

Ohiossa torstaina sattunut erikoinen tilanne sai alkunsa, kun 24-vuotias nainen ilmoitti poliisille, että hänen saman ikäinen poikaystävänsä oli lukittautunut autoon eikä suostunut poistumaan. Koska kyseessä oli naisen omistama auto, oli poliisin puututtava asiaan.

Partion saapuessa naisen pihaan, istui mies edelleen naisen Kia Optimassa, jossa lämpötila oli kohonnut taatusti epämiellyttäviin lukemiin.

Poliisi keskusteli miehen kanssa ikkunasta, joka oli jätetty muutaman sentin verran raolleen. Kävi ilmi, että miehellä oli ainakin omasta mielestään varsin pätevä syy toiminnalleen. Tämä oli nimittäin lukittautunut autoon siitä syystä, ettei halunnut harrastaa seksiä tyttöystävänsä kanssa.

3:52
VIDEO: Kuuma auto ei ole terveellinen paikka ihmiselle.

Tilannetta seurannut nainen vahvisti miehen kertomuksen poliisille, ja sanoi tämän rynnänneen ulos, kun nainen oli ilmaissut olevansa sillä tuulella. 

Mies tosin vakuutti, että hänen haluttomuutensa johtui vain siitä, että sisällä asunnossa oli niin kuuma, ettei petihommista olisi voinut nauttia.

Poliisi joutui lopulta käyttämään voimakeinoja saadakseen miehen ulos naisen Kiasta. Tämä loukkasi itseään rytäkässä sen verran, että poliisi kiikutti hänet putkaan ensiavun kautta.

Mies oli myös uhannut tyttöystäväänsä väkivallalla, joten häntä epäillään nyt näin ollen vakavammistakin asioista.

Lähde: WFMJ

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja