Tämä puhuttaa – Barcelonan maali hylättiin videotarkistuksen jälkeen, Lionel Messi ytimessä

FC Barcelonan maali Slavia Prahaa vastaan hylättiin kohauttavasti videotarkistuksen jälkeen. Jalkapallon Mestarien liigan ottelu päättyi jokseenkin yllättävästi 0–0-lukemiin.

MAINOS

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Frenkie de Jong pelasi pallon Slavian puolustuslinjan selustaan Lionel Messille. Argentiinalaistaituri jatkoi heti oikealle puolelleen vapaana olleelle Arturo Vidalille, ja chileläinen puttasi pelivälineen tyhjänä ammottaneeseen maaliin.

Paitsiolippu oli kuitenkin nostettu pystyyn, ja 59. minuutilla nähty tilanne tarkistettiin videoilta. Osumaa ei lopulta hyväksytty.

Pallon haltuunsa saanut Messi kärkkyi de Jongin syötön hetkellä aivan paitsion rajamailla, ja hidastuksen perusteella oli vaikea sanoa, oliko argentiinalainen paitsion puolella. Antoine Griezmann oli vasemmalla paitsioasemassa, mutta hän ei vaikuttanut oleellisesti peliin. 

Ennen hylättyä osumaa Barcelona oli lähellä maalata avausjaksolla. Tuolloin Messi täräytti pallon vastaiskun päätteeksi ylärimaan.

Peli aaltoili paljon kumpaankin päähän, ja Barcelona-puolustuksen saumakohdissa oli Slavian hyödynnettävissä usein viljalti vapaita tiloja. Tshekkivieraiden viimeiset ratkaisut Barcelonan maalin lähettyvillä olivat kuitenkin paikka paikoin hätäisiä.

Barcelona johtaa F-lohkoa neljän ottelun jälkeen kahdeksalla pisteellä. Lohkojumbo Slavia Prahalla on nyt kaksi pinnaa.

Lohkon kaksi muuta joukkuetta, Borussia Dortmund ja Inter, kohtaavat kello 22 käynnistyvässä ottelussa. Kummallakin on kolmen ottelun jälkeen neljä pistettä.

Juttua päivitetty lopputilanteella klo 21.49 ottelun päätyttyä.

Lue myös:

    Uusimmat