Mainos

"Tämä on ollut erittäin suuri järkytys meille kaikille" – Hallin omistaja puhuu Duudsonit Activity Parkin onnettomuudesta

Viime viikon torstaina Tornion Duudsonit Activity Parkissa tapahtui onnettomuus, kun sen hallin katto petti osittain. Elämystehdas Lappari -hallin omistaja kertoo yhtiön tiedotteessa, että tapaus on ollut suuri järkytys kaikille.

Elämystehdas Lappari tiedottaa, että viranomaiset ovat tutkineet hallin onnettomuuden jälkeen ja todenneet sen turvalliseksi onnettomuudessa vaurioitunutta kohtaa lukuun ottamatta.

– Tähän mennessä tiedetään, että muista palkeista poikkeavalla tavalla kiinnitetyn kattopalkin pää tippui alas metallisen kiinnikkeen petettyä. Itse palkki säilyi ehjänä, tiedotteessa mainitaan.

Tiedotteen mukaan hallin katto repeytyi auki neljä metriä leveältä ja kymmenen metriä pitkältä alueelta, jonka vuoksi sisään tippui lunta ja katon eristeitä.

– Tämä on ollut suuri järkytys meille kaikille. Ammattilaiset ja viranomaiset ovat tutkineet rakennuksen huolellisesti useaan kertaan ja olemme tehneet kaikki vaaditut toimenpiteet turvallisuuden takaamiseksi, Elämystehdas Lapparin omistaja Veli-Matti Mykkälä luonnehtii.

Katon kuntoa on spekuloitu somessa

Mykkälä kertoo tiedotteessa, että sosiaalisessa mediassa on spekuloitu sillä, olisiko katossa aikaisemmin havaituilla vuodoilla voinut olla tekemistä onnettomuuden kanssa. Näin ei kuitenkaan yrityksen mukaan ole.

– Äärimmäisen ikävää on ollut lukea, kuinka Duudsonit Activity Parkin henkilökuntaa on syyllistetty. He toimivat kuitenkin parhaansa mukaan ja ohjasivat asiakkaat turvallisesti ulos rakennuksesta. He ovat myös saaneet positiivista palautetta vakiokävijöiden vanhemmilta, Mykkälä kommentoi tiedotteessa.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.