Tämä nainen uskoo olevansa Instagramin feikkiprofiileissa eniten esiintyvä henkilö – paljastavia kuvia varastavat aiheuttavat mallille miljoonatappiot vuosittain

"Valelomat"ovat nyt in! Fake A Vacation muokkaa sinut mukaan lomakuviin somea varten 0:48
Fake A Vacation -niminen amerikkalaisyritys teeskentelee lomia Instagram-käyttäjien puolesta.

Yhdysvaltalaismalli sanoo olevansa täynnä ihmisiä, jotka esiintyvät somessa hänenä, kertoo The New York Post.

Kun Instagramin hakukenttään kirjoittaa nimenAllison Parker, antaa palvelu hakutulokseksi kymmeniä tilejä. Jokaisen takaa löytyy samankaltaisia, pornahtaviakin kuvia, joissa sama nainen esittelee paljasta vartaloaan. Kuitenkin vain kaksi tiliä on oikean Allison Parkerin, @allison.parker22 sekä @all.is.on22. Loput ovat hänen nimellään ja kuvillaan esiintyvien henkilöiden hallussa.

28-vuotiaalta Allisonilta ei ole jäänyt huomaamatta, että moni esiintyy hänenä somessa. Ilmiöstä käytetään termiä catfishing. Catfish-termillä viitataan ihmiseen, joka luo someen feikkiprofiilin muita huijatakseen. Allison arvelee olevansa Instagramin feikkiprofiileissa eniten esiintyvä henkilö.

Allison oikealla tilillään. Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Yksi Allisonin kuvia käyttävästä feikkitileistä. Jos kuva ei näy, voit avata sen tästä.

Miljoonatappiot vuosittain

Sen lisäksi, että kuvien varastaminen ärsyttää Allisonia, se tuottaa hänelle taloudellista tappiota. Allisonilla on Instagramissa 7,7 miljoonaa seuraajaa. Lisäksi nainen jakaa erityisen paljastavia kuvia faneilleen maksusta muissa palveluissa. Samoja rahanarvoisia kuvia feikkitilien ylläpitäjät jakavat Instagramissa ilmaiseksi.

Allison arvioi, että hänen sisältöjään myyvät ihmiset aiheuttavat hänelle vuosittain yli miljoonan dollarin menetykset.

Allison toivoo, että Instagram vahvistaisi hänen tilinsä, jolloin fanien rahat menisivät oikeaan osoitteeseen. Käytännössä vahvistaminen näkyy sinisenä täplänä Instagram-tunnuksen perässä. Tilinpitäjän henkilöllisyyden Instagram varmistaa henkilöllisyystodistuksella.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lähteet: The New York Post, Instagram

Lue myös:

    Uusimmat