Mainos

Tämä läppäri voi mullistaa markkinat – älypuhelinsovelluksia mukaan

Googlen Chrome-selaimen ja -käyttöjärjestelmän ympärille valmistetut Chromebook-kannettavat mullistuvat kuluvan syksyn aikana.

Kaikki Android-sovellukset toimivat lähitulevaisuudessa Chromella ja samalla uudet Chromebook-mallit voivat muuttaa ominaisuuksillaan kannettavien markkinat. 

Syksyn aikana Chromebook-kannettaville voi ladata sovelluksia Googlen Play Store -sovelluskaupasta – aivan kuten Android-laitteelle. Tästä syystä Google on suositellut Chromebook-valmistajille uusien teknisten ominaisuuksien lisäämistä tuleviin malleihin.

Sormenjälkien tunnistus, GPS, lähilukuominaisuudet, kompassi, kiihtyvyys- ja ilmanpainesensori tulevat lopulta pakollisiksi Chromebookeihin. Älypuhelimista tutut toiminnot tulevat tarpeellisiksi Chromebookeissa, joita valmistajat kehittävät Android-sovelluksien innoittamana.

– Puhelimista ja tableteista tuttujen sovellusten käyttäminen yhtä nopeasti, helposti ja turvallisesti kannettavan ruudulla kasvattaa dramaattisesti Chromebookien arvoa kuluttajille, Samsungin tuotemarkkinoinnin varapääjohtaja Gary Ridling sanoo.

Chromebookien tavoitteena on aina ollut tarjota kuluttajille tietokone, jonka käyttäminen olisi helppoa ja jonka teknisistä ominaisuuksista ummikon ei tarvitsisi ymmärtää mitään.

Ennen kaikkea Chromebookien tarkoituksena on käynnistyä tavallista kannettavaa tietokonetta paljon ripeämmin. Kun Chromebookien Chrome OS -käyttöjärjestelmää kehitettiin, karsivat kehittäjät ylimääräisiä ominaisuuksia niin paljon, että Chromebook käynnistyi lopulta vain kymmenessä sekunnissa.

Chromebookit muuttuvat nyt kuluttajien kannalta yhä houkuttelevammaksi ja monipuolisemmaksi. Sen seurauksena ne ehkä onnistuvat myös leviämään opiskelu- ja matkustuskäytöstä valtavirran käyttöön.

Lähde: Wired


2:55

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.