Tämä kuuma komistus tähdittää AVAn Alter Eco -sarjaa

AVAn kesäohjelmistossa nähdään uusi lifestyle-sarja Alter Eco, jossa katsojia opastetaan ekologiseen elämäntapaan. Sarjaa juontaa Entourage-sarjasta tuttu komistus Adrian Grenier, jolla on ollut elämässään omat vastoinkäymisensä.

Näyttelijä Adrian Grenier nousi suositun Entourage-sarjan myötä lukuisten naisten päiväunien kohteeksi. Grenierin ura alkoi vuonna 1990-luvun lopulla ja hänet nähtiin muun muassa Britney Spearsin Crazy-musiikkivideolla.

Grenier syntyi New Mexicossa, mutta asui lapsuutensa New Yorkissa. Hänen vanhempansa erosivat, kun Grenier oli vauva, ja mies kasvoi ilman isää.

– En ajatellut tarvitsevani isää, mutta aloin pohtia, että kuka olen ja merkitseekö isä mitään, Grenier totesi aikoinaan PEOPLEn haastattelussa.

Grenier kertoo, että tapasi isäänsä muutaman kerran kasvaessaan, mutta lopulta tapaamiset loppuivat. Hiljaiseloa kesti 18 vuoden verran.

Isänpäivänä 2001 Grenier päätti soittaa isälleen ja tajusi, että haluaa tehdä aiheesta elokuvan. Lopputuloksena syntyi miehen ohjaama Shot in the Dark -dokumentti, joka kertoo isän ja pojan vaikeasta suhteesta ja isän etsimisestä. Grenierin isä suostui esiintymään dokumentissa lähentyäkseen poikansa kanssa.

Siitä lähtien miehet ovat pysyneet tiiviissä yhteydessä ja heidän välinsä ovat lämpimät.

– Isäni saa minut tuntemaan oloni turvalliseksi ja kokonaiseksi. Ehkä voin nyt tehdä oman lapsen jonakin päivänä, Grenier toteaa elämänsä suuresta mullistuksesta.

AVA-kanavalla keskiviikkoisin kello 20.00.

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja