Tämä esitys sai Helena Ahti-Hallbergin häkeltymään: "Kuvittelin, että olen nähnyt TTK-vuosien aikana kaiken mahdollisen"

Siim Liivik ja Katri Mäkinen tuplasivat pisteensä toisessa TTK-livessä. 

Ex-jääkiekkoilija Siim Liivik ja Katri Mäkinen esittivät toisessa Tanssii Tähtien Kanssa -livessä tunteikkaan tangon kappaleenaan Montagem Tango. Liivik kuvaili TTK-opettajaansa ylistävin sanoin esityksen jälkeen. 

– Todella innovatiivinen. Vaativa, mistä tykkään, ettei anneta pelkkää porkkanaa vaan tulee keppiä sopivissa määrin. Hän on taiteilija. On ilo ja kunnia olla hänen opeissaan, hän hehkutti. 

Liivikin ja Mäkisen esitys, varsinkin koreografia sai tuomareilta ylistyssanoja. Pisteitä pari sai yhteensä 24. 

– Olen jotenkin häkeltynyt. Kuvittelin, että olen nähnyt näiden TTK-vuosien aikana lattialla jotakuinkin kaiken mahdollisen. Nyt tuli taas jotain niin uutta ja innovatiivista. Katri on tehnyt mielettömiä koreografisia ratkaisuja. Silloin kun musiikkivalinta, koreografia ja stailaus muodostaa näin intensiivisen kokonaisuuden, niin pakko myöntää, että teknisiin yksityiskohtiin en kiinnittänyt minkäännäköistä huomiota,  Helena Ahti-Hallberg julistaa. 

– Helvatin hyvä! Todella vakuuttava tango. Vakuuttava ote ja vahva asenne. Tässä tuli uutta tulokulmaa tangon tanssimiseen ja sen tulkintaan. Tällainen luovuus on aina tervetullutta ja virkistävää, Jorma Uotinen hehkutti. 

Katso myös parin viime viikon tanssi: 

Tanssii Tähtien Kanssa -livelähetykset sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat