Tämä asunto on kuin suoraan Kivisistä ja Sorasista

Jo edesmenneen legendaarisen tv-kuuluttajan entinen kotikartano on kaupan Yhdysvalloissa. Kartanosta tekee erikoisen se, että sen inspiraatio on selvästi haettu suoraan Kiviset ja Soraset -ohjelmasta.

Huhtikuussa menehtyneen televisiokuuluttaja Dick Clarkin entinen Malibussa sijaitseva kartano on myynnissä 3,5 miljoonan dollarin (2,68 miljoonaa euroa) hinnalla. Erikoinen rakennus on sijoitettu ikään kuin korotetulle alustalle, josta on 360 asteen näkymät niin merelle kuin kaupunkiin.

Asunnon arkkitehtuuri tuo väistämättä mieleen takavuosien suositun piirrossarjan, ja luolamaisen tunnelman luontiin on todella nähty vaivaa. Asunnossa on – hintaluokastaan poiketen – ainoastaan yksi makuuhuone, kaksi WC:tä, olohuone sekä ruokailutila. Suuremman kartanon tuntua luovat kuitenkin suuri holvikatto sekä lasi-ikkunoiden nerokas muotoilu läpi asunnon.

Paula Koski / Jokakoti

Kuvat: Splash

Juttua muokattu 19.12.2012: Jutussa väitettiin virheellisesti, että televisiokuuluttaja Dick Clark olisi itse myymässä asuntoaan. Mies kuitenkin menehtyi huhtikuussa 2012.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja