Tämä äiti kieltää lapseltaan suklaamunat – oletko samaa mieltä syistä?

Suklaaherkut kuuluvat perinteisesti pääsiäiseen, mutta aivan kaikki eivät ole asiasta samaa mieltä. 

Pääsiäinen lähestyy ja moni meistä aikoo jättää hetkeksi terveellisen elämän ja herkutella oikein olan takaa erilaisilla suklaaherkuilla. Pääsiäinen on etenkin lapsille onnellista aikaa värikkäine pääsiäismunineen ja hauskoine yllätyksineen. Kaikkia eivät ole kuitenkaan yhtä iloisia lähestyvästä juhlapyhästä.

Äiti Sarah-Jane Corfield-Smith on pienen tytön äiti, joka on vakaasti päättänyt olla antamatta tyttärelleen yhtään suklaata koko pääsiäisen aikana. Terveystoimittajana ja bloggajana työskentelevä äiti kertoo valvovansa tarkkaan, mitä hänen tyttärensä oikein syö vedoten hänen nuoreen ikäänsä. 

Suklaaherkut eivät kuulu tämän pikkutytön pääsiäiseen useastakin syystä. 

Pääsiäisen sanoma jäänyt suklaamunien varjoon

Corfield-Smith haluaa tarjota lapselleen mahdollisimman puhdasta ruokaa. Hänen mukaansa sokerien välttelemisellä lasten kiukuttelut saataisiin parhaiten kuriin.

– Valkoinen sokeri ei ole hyväksi kenellekään, etenkään pienelle kasvavalle ja kehittyvälle lapselle, äiti perustelee.

– Tyttäreni ei aio syödä pääsiäisenä yhtään suklaamunaa. Ja tiedättekö mitä, hän ei edes välitä siitä!

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Corfield-Smithin mukaan pääsiäinen on muodostunut liian kaupalliseksi juhlaksi. Useimmat ihmiset viettävät tätä perinteistä juhlaa syömällä epäterveellisiä ja kalliita suklaamunia sen sijaan, että he pohtisivat pääsiäisen oikeaa sanomaa.

–  En halua tyttäreni ajattelevan tällä tavalla. Aivan kuten en halua hänen ajattelevan, että joulu on pelkästään lahjojen saamista varten, äiti kiteyttää.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä

Suklaamunien sijaan äiti aikoo ostaa tyttärelleen uuden värityskirjan, sillä värittäminen on tyttären mukaan yksi parhaimmista asioista maailmassa.

– Tyttäreni ei saa suklaamunia pääsiäisenä eikä mihinkään muuhunkaan aikaa vuodesta. Olen hyvin onnellinen siitä, Corfield-Smith kiteyttää. 

Jos suklaamunat kuuluvat kuitenkin sinun pääsiäiseesi, niin tässä kätevä vinkki Mignon-munan kuorien irrottamiseen:

Lähde: Goodtoknow

Lue myös:

    Uusimmat