Tältä näyttävät Leijonien MM-kisapelaajat! Tunnistatko sensaatiokevään mestarit, Stanley Cup -voittajan ja tukun ensikertalaisia?

Jääkiekon MM-kisat alkavat tulevana perjantaina ja Leijonilla on edessä ensimmäinen alkusarjaottelu lauantaina. Nyt on siis hyvä aika tutustua paremmin Suomen MM-joukkueen pelaajiin ja valmennusryhmään. 

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 13.-29.5.2022

Kaikki MM-kisojen lähetykset näet C Moresta, Leijonien pelit myös MTV3-kanavalta.

Parhaat palat ja kisatunnelmat suorana mtv-palvelussa ja MTV Uutiset Live -kanavalla. Kaikki kisauutiset ja -videot sekä otteluohjelma MM-jääkiekon verkkosivuilla

Muista myös ladata MTV Uutisten uusittu sovellus, niin tiedät ensimmäisenä kaikki kisojen käänteet.

Leijonien MM-ryhmässä on Marko Anttilan johdolla kahdeksan tuttua maailmanmestaria keväältä 2019 ja myös kaksinkertainen Stanley Cup -voittaja Olli Määttä, mutta lisäksi peräti 14 arvokisojen ensikertalaista.

Peter Tiivolan, Hannes Björnisen ja Kim Nousiaisen kaltaiset nimet ja kasvot voivat olla tuttuja aktiivisille SM-liigan seuraajille, mutta mukaan kiekkohuumaan ainoastaan MM-kisojen aikaan hyppääville urheilujännäreille he ovat todennäköisesti uusia tuttavuuksia. 

Mutta ei hätää! Pääkuvan videolla on kasvokuvagalleria kaikista Leijonien MM-pelaajista sekä valmennus- ja johtoryhmän jäsenistä. Pelaajan numero, nimi ja pelipaikka ilmestyvät esiin, kun kuva on ollut esillä muutaman sekunnin ajan. Ehdit siis arvata kyseisen pelaajan tai taustahenkilön nimeä ennen kuin totuus paljastuu. Kokeile! 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja