Tältä näyttää Tomi Björckin uusi ravintola Tukholmassa – katso!

MTV3:n Uutisten kirjeenvaihtaja Kari Lumikero vieraili viikonloppuna tunnettujen suomalaisten huippukokkien uudessa ravintolassa Tukholmassa.

Menestyneet suomalaisravintoloistijat ja huippukokit Tomi Björck ja Matti Wikberg avasivat viikonloppuna kaakkoisaasialaista ruokaa tarjoilevan ravintola Farangin Tukholmaan. Kiireistä avajaisiltaa edelsi vieläkin kiireisemmät valmisteluillat, jotta ravintola saatiin edustuskuntoon ennen h-hetkeä.

– Olen viimeisen puolen vuoden aikana lentänyt varmasti 25 kertaa Ruotsiin kaikenlaisiin kokouksiin. Se on mahdoton ruljanssi, että jotain tällaista saa kasaan. Mutta täytyy sanoa, että nyt on aivan sairaan siisti fiilis, Farangin keittiömestari, ravintoloitsija Matti Wikberg totesi.

Modernille aasialaiselle markkinarako Tukholmassa

Ravintoloitsija Tomi Björckin mukaan Farangille löytyy selkeä markkinarako Tukholmasta. Tukholmalaiset osaavat Björckin mukaan hyvän bistroruoan, mutta modernia kaakkoisaasialaista ruokaa tarjoavaa ravintolaa kaupungista ei vielä tähän mennessä löytynyt. Uuden ravintolan avaamisessa on kuitenkin aina omat riskinsä.

– Onhan tämä tietysti riski jollain tasolla. Mutta onhan kadun yli käveleminenkin riski. Emme me ole hirveästi pysähtyneet miettimään sitä. Näimme tämän hienona tilaisuutena ja mahdollisuutena, Wikberg toteaa

– Avasimme Helsingin Farangin pahimpaan taantumaan, joten menemme nytkin samalla fiilispohjalla. Haluamme tehdä asiat hyvin ja tarjota hyvää hinta-laatusuhdetta. Toivomme, että se kantaa tulosta, Björck lisää.

Katso videolta, miltä Tukholman Farangissa näyttää:

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja