Tältä näyttää Rolling Stones -kitaristin uusi miljoonakoti – ylellinen kattohuoneisto!

Rolling Stones -yhtyeestä tuttu Keith Richards on hulppean manhattanilaishuoneiston uusi omistaja. Rokkari käytti uuteen lukaaliinsa 7,5 miljoonaa euroa.

Rolling Stones -rokkari Keith Richardsilla on syytä hymyyn. Kitaristi sai juuri ostettua 7,5 miljoonalla eurolla itselleen luksuskattohuoneiston New Yorkin Greenwich Villagesta, ylellisestä One Fifth Avenue -rakennuksesta. Alun perin 10,8 miljoonalla eurolla myynnissä ollut hulppea huoneisto vaihtoi siis omistajaa roimalla alennuksella.

Rokkarin uusi koti on itse asiassa muodostettu kolmesta erillisestä asunnosta ja se sijaitsee 19-kerroksisen rakennuksen kahdessa ylimmässä kerroksessa. Hulppeassa huoneistossa on yhteensä neljä makuuhuonetta, avarat oleskelutilat ja kolme huikeilla kaupunkinäkymillä varustettua terassia. Lattiat ovat tyylikkään saksanpähkinän väriset ja ikkunat ovat liki jokaisessa huoneessa lattiasta kattoon ulottuvat.

Päämakuuhuoneen yhteydessä on kaksi suurta vaatehuonetta sekä kylpylämäinen, marmorilaatoin varusteltu kylpyhuone.

Richardsin naapureihin lukeutuvat muun muassa rakennuksen toiset julkkisasukit, näyttelijät Blythe Danner ja Jessica Lange.

(MTV LIFESTYLE)

Lähde: Daily Mail

Lue myös:

    Uusimmat