Tältä näyttää maailman suurisuisin nainen: "Nyt se tuntuu yhdeltä parhaista puolistani"

Guinnessin World Recordsin mukaan maailman suurisuisin nainen on yhdysvaltalainen Samantha Ramsdell, kertoo Indy100.

Connecticutilainen Samantha Ramsdell nousi aiemmin TikTok-julkkiseksi, sillä hänellä on todella iso suu. Viime marraskuussa nainen kertoi yrittävänsä saada nimensä Guinnessin ennätysten kirjaan.

Nyt heinäkuun lopussa 31-vuotiaan Samanthan toive toteutui. Hän lunasti itselleen tittelin maailman suurisuisimpana naisena. Suun koko on apposen auki ollessaan 6,52 senttimetriä. 

Guinness World Recordsin mukaan suurisuisin mies on tällä hetkellä Minnesotassa asuva teini-ikäinen Isaac Johnson, jonka suulla on avattuna leveyttä 10,175 cm.

Seuraajat rohkaisivat hakemaan ennätystitteliä

Samantha hehkuttaa asiaa videolla. Hän kertoo tiktokkaajien vakuuttaneen hänet siitä, että hänen suunsa olisi ennätyksellinen sen jälkeen, kun hän oli julkaissut videon, jolla avasi sen niin ammolleen kuin vain suinkin pystyi. Hänen videoitaan nähneet rohkaisivat häntä hakemaan ennätystä nimiinsä.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Sam meni paikalliseen hammaslääkäriin mittauttamaan suunsa koon. Paikalla oli Guinnessin ennätystenkirjan virallinen valvoja. Todettiin, että Samanthaa rohkaisseet tiktokkaajat olivat oikeassa.

Epävarmuudesta itseluottamuksen nostattajaksi

Samanthalla on TikTokissa yli 1,7 miljoonaa seuraajaa. Hän tuskaili aiemmin sitä, että häntä seurataan tiktokissa vain hänen suuren suunsa takia. Nyt tämä tunne lienee muuttunut.

– On upeaa saada 31-vuotiaana nimiinsä ennätys jotain asiasta, jonka suhteen on olen ollut tosi epävarma. Nyt se tuntuu yhdeltä parhaista puolistani.

Katso myös: Tässä on tiettävästi maailman vanhin hampurilaisten myyjä!

100 vuotta täyttävä Ruth on luultavasti vanhin hampurilaismyyjä: tätä hän toivoo syntymäpäivälahjaksi 1:18

Lue myös:

    Uusimmat