Kirjaimellisesti suurisuisesta naisesta tuli somesensaatio – näin hän tienaa erityispiirteensä ansiosta: "En pistä pahakseni syödä patonkeja kameran edessä"

Tunnistatko? Reidar, 53,  paljasti kasvonsa TikTokissa ja suomalaisilla meni pasmat sekaisin 0:15
Ääni, jonka jokainen suomalainen tunnistaa! Kun 53-vuotias Reidar liittyi kaksi päivää sitten TikTokiin, meni monelta pasmat sekaisin – katso video!

Kirjaimellisesti suurisuinen nainen kerää niin paljon somehuomiota, että on alkanut tienata sillä. New York Postin mukaan nainen yrittää päästä erityispiirtellään Guinnessin ennätystenkirjaan.

Amerikkalainen Samantha Ramsdell, 30, päätti koronakeväällä alkaa viihdyttämään pandemian lannistamia ihmisiä. Nainen ryhtyi julkaisemaan TikTokissa hauskoja videoita, joilla hän vitsaili ja lauloi.

Ramsdellin somesuosio kasvoi koronaeristyksen aikana. Etenkin hänen kasvonsa kiinnittivät ihmisten huomion – tarkemmin ottaen yksi kasvonpiirre: valtava suu.

Videoilla miljoonia katselukertoja

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pankin räjäytti video, jolla Ramsdell vastaa seuraajansa kysymykseen, aiheuttaako iso suu hänelle epävarmuutta. Videolla hän kertoo suutaan venyttäen näin joskus tapahtuvan, mutta sanoo antavansa suun silti loistaa. Ramsdell kertoo klipin tuoneen hänelle arviolta 100 000 seuraajaa. Tähän mennessä elokuussa julkaistu video on kerännyt yli 7,4 miljoonaa katselukertaa.

Monilla suosiota keränneillä videoillaan Ramsdell on vastannut seuraajiensa kysymyksiin, joista useimmat liittyvät nimenomaan hänen valtavaan suuhunsa. Nainen esimerkiksi osoittaa, miten suurien leukojen sisään mahtuu patonki, voileipä tai kokonainen donitsi.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

TikTok-videoilla voi tienata

Miljoonat katselukerrat toimivat Ramsdellille tulonlähteenä. Hän kertoo TikTokin maksavan noin 0,3 senttiä (Yhdysvaltain dollareissa) tuhannesta näyttökerrasta.

– Se ei kuulosta paljolta, mutta suosituimmilla videoillani on yli 50 miljoonaa katselukertaa, laske itse, joten en pistä pahakseni syödä patonkeja kameran edessä, Ramsdell sanoo.

Valtavasta suosiosta huolimatta somevaikuttaja on turhautunut siihen, että hänet tunnetaan vain suuresta suustaan. Ramsdell toivoisi keräävänsä huomiota myös laulu- ja koomikon taitojensa vuoksi. Valtava suu kuitenkin saa hänen mukaansa "viisi kertaa enemmän katselukertoja".

Maailman suurin suu?

Ramsdell kertoo, että yrittää päästä suullaan Guinnessin ennätystenkirjaan. Tällä hetkellä suurisuisimman henkilön tittelin omistaa nuori yhdysvaltalaismies Phillip Angus, joka pystyy venyttämään kitansa 9,52 senttimetrin pituuteen.

Oman mittauksensa perusteella Ramsdellin suu on 8,9 senttimetriä leveä ja yli 10 senttiä pitkä.

Lue uusimmat lifestyle-artikkelit.

Lue myös:

    Uusimmat