Tältä näyttää huippumalli Kirsi Pyrhönen siviilissä – katso

Suomen tämän hetken menestynein huippumalli, 17-vuotias lukiolainen on siviilissä nukkemaisen kaunis ikäisensä näköinen tyttö.

Maailman mallien ranking-listalla sijalla 26 oleva Kirsi Pyrhönen on viime ajat keskittynyt koulunkäyntiin. Lukion toista luokkaa käyvä kaunotar oli ottanut opiskeluista vapaaillan ja saapunut vitaminwater-merkin lanseerausjuhliin-

Kirsin kaunis ja hoikka olemus erottui juhlijoiden joukosta, mutta menestys rankassa mallimaailmassa ei näkynyt nuoresta naisesta päällepäin.

Kirsi esiintyi medialle suloisena ja sympaattisena, eikä nuoressa naisessa ollut merkkiäkään pinnallisesta muotimaailman kärkinimestä.

Kirsin ulkoinen olemus oli myös varsin suloisen tyttömäinen, eikä nuoren naisen kasvoilla ollut liiaksi meikkiä.

Espoolaisneitokaisen menestys mallimarkkinoilla on ollut tänä vuonna rakettimaisen upeaa. Kirsi on esiintynyt jo nyt Pariisin, Milanon ja New Yorkin muotiviikoilla ja päässyt myös muotiraamattu Vogueen.

Hän on maailman malleja rankkaavalla listalla sijalla 26. Kirsin menestyksestä kertonee se, että palstatilaa ympäri maailman keräävä huippumalli Alessandra Ambrosio on häntä vain neljä sijoitusta korkeammalla, sijalla 22.

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat