Huippumalli-Pyrhönen loukkasi jalkansa

Huippumalli Kirsi Pyrhönen loukkasi jalkansa treenatessaan.

Puolimaratonille valmistautunut suomalaismalli Kirsi Pyrhönen on loukannut jalkansa treenatessaan. Pyrhönen lisäsi Instagram-tililleen kuvan ikävästi paisuneesta jalastaan.

– Kirsi oli yksinkertaisesti treenannut puolimaratonia varten, kun hänen vanha koripallovammansa oli ärtynyt. Hän on aikanaan loukannut jalkansa pelatessaan ja vanha vamma tulee aina välillä takaisin, Kirsiä edustavan Brand-mallitoimiston Toni Korpineva kertoo MTV3.fille.

Pyrhösen onneksi hänellä ei ole juuri nyt näytöksiä edessä, joten mallin töitä ei jouduta perumaan. Kirsin jalka on aiemminkin vihoitellut ja pitkän mallin jalan koko (42,5) on aiheuttanut omia haasteita.

– Joskus näytöksissä Kirsin jalassa on tuntunut, mutta useimmiten syynä ovat olleet mahdottomat kengät. Liian pienet kengät ovat ehjillekin jaloille haastavaa, mutta erityisesti Kirsin tilanteessa pitää kävellä tietyillä ehdoilla. Siinä on muuten vaarana, että on kolmen kuukauden ajan poissa töistä.

– Sen verran Kirsin kanssa juttelin, että ei tässä kriittisestä tilanteesta ole kyse. Viikon kun nyt pysyy paikallaan ja lepää, niin eiköhän se siitä. Tuskin tuolla jalalla puolimaratonille osallistutaan, ellei se parane nopeasti, Korpineva kuvailee.

Korpineva ei ole huolissaan Kirsin oireilevasta jalasta, sillä hän on tottunut mallimaailman erilaisiin haasteisiin.

– Monella mallilla on joku asia, mikä pitää huomioida töitä tehdessä. Esimerkiksi allergisoiva iho tai herkät silmät voivat aiheuttaa haasteita. Pitäisi olla aika neuroottinen, jos näitä aivan ajattelisi. Pitää mennä mallin omien kykyjen mukaan ja Kirsin iso kengänkoko on ollut alusta asti tiedossa, jostain on vain tingittävä.

Kesän kuvaukset on jo tehty ja syksyn mallistojen kuvaukset vasta edessä, joten Kirsi voi rauhassa keskittyä toipumiseen.

– Nyt odotellaan, että jalka paranee niin katsotaan sitten, mihin päin hän säntää. Todennäköisesti Lontooseen. Kuvauksia on ollut pitkin poikin ja töitä riittää koko ajan. Mennään tilanteen mukaan sinne missä tarvitaan.

(MTV3–HEINI KANGASLUOMA)

Lue myös:

    Uusimmat