Kirsi Pyrhönen: Uusia opintoja mallintöiden ohella

Ylioppilaaksi keväällä 2012 kirjoittanut huippumalli Kirsi Pyrhönen on aloittanut uudet opinnot.

Huippumalli Kirsi Pyrhönen nähtiin lauantaina Helsinki Fashion Weekend -tapahtumassa Glorian muotinäytöksessä. Maailmalla menestyvää Pyrhöstä ei olekaan hetkeen nähty Suomessa näytösmallina. Samassa näytöksessä Kirsin kanssa nähtiin myös toinen suomalainen huippumalli, Suvi Koponen.

– Olen ennenkin ollut Suvin kanssa samassa näytöksessä ja ulkomailla olemme monesti tavanneet. Totta kai sitä ystävystyy ulkomailla muiden suomalaisten kanssa. Suvi on tosi mukava, Pyrhönen kertoi mallien ystävyydestä ensimmäisen näytöksen jälkeen.

Ylioppilaskirjoitusten jälkeen Pyrhönen on panostanut täysillä malliuraasa, mutta nyt hän on jälleen palannut takaisin koulun penkille.

– Aloitin juuri avoimessa yliopistossa, kauppiksen kursseja. Ihan mukava opiskella, hakea tasapainoa. Toisin kuin kiireiset ylioppilaskirjoitukset, näitä kursseja suoritan rauhassa omaan tahtiin mallintöiden ohella.

Pyrhönen aikookin opinnoista huolimatta keskittyä edelleen täysillä mallintöihinsä. Syyskuussa suomalaismalli suuntaa Lontooseen muotiviikoille.

– Asun Suomessa, mutta Lontoossa minulla on parikin kämppää, joissa voin olla. Ikään kuin kavereiden kämpissä alivuokralaisena.

(MTV3–HEINI KANGASLUOMA)

Lue myös:

    Uusimmat