Tältä näyttää Aurora-elokuvan traileri – Mimosa Willamo heittäytyy tummaan romanttiseen komediaan

Miia Tervon uutta Aurora-elokuvaa tähdittää muun muassa Mimosa Willamo. 

Ohjaaja Miia Tervon uusi, tummasävytteinen romanttinen komedia Aurora saa ensi-iltansa 25.1.2019. Elokuvan nimiroolia esittää näyttelijä Mimosa Willamo

Elokuvan päähenkilö Aurora käyttää päivänsä parhaan kaverinsa kanssa kynsiä taiteillen ja yöt juhlien railakkaasti. Erään illan päätteeksi hän tapaa arktisella nakkikioskilla Darianin (Amir Escandari), joka yllättäen pyytää Auroraa pelastamaan henkensä. Darianin on löydettävä suomalainen vaimo saadakseen itselleen ja tyttärelleen turvapaikan Suomesta. 

Aurora vastaa kosintaan kieltävästi - Auroralla on tarpeeksi omiakin ongelmia ja aivan muita suunnitelmia elämälleen.  Auroran mieli kuitenkin muuttuu, kun hän tapaa Darianin suloisen kahdeksanvuotiaan tyttären.  Aurora suostuu auttamaan Dariania ja ryhtyy etsimään hänelle vaimoehdokkaita.  

Lapissa itsekin kasvanut ohjaaja Tervo kertoo halunneenssa kuvata elokuvassa erityisesti pohjoista henkistä todellisuutta sekä maisemaa sisältäpäin. 

 – Pyrin tässä elokuvassa kääntämään omat näköalattomuuden, häpeän ja arvottomuuden kokemukseni lämpimäksi huumoriksi. Juuri ne, jotka ovat estäneet minua joskus rakastamasta. Pyrin siihen, että pohjoinen rankka ja paikoin alhainen huumori lyövät raikkaasti kättä vilpittömän runouden kanssa.

Elokuvan tuottaa Dionysos Films, joka on Riina Hyytiän ja Johanna Vuoksenmaan vuonna 2008 perustama itsenäinen tuotantoyhtiö. Yhtiön tuotantoihin kuuluvat mm. menestyssarjat Klikkaa mua, Ex-onnelliset, Nörtti: Dragonslayer666 sekä elokuvat 21 tapaa pilata avioliitto, Viikossa aikuiseksi ja Kanelia kainaloon, Tatu ja Patu! 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja