Mainos

TalSa: Tästä pankista saatu edullisimmat asuntolainat!

Asuntolainan marginaalien tarkkailu on nyt järkevää, kun markkinakorot ovat alhaalla. Taloussanomien Suomen Rahatiedolla teettämän kyselyn mukaan edullisimman lainan on viime vuosina saanut Helsingin OP Pankista.

Taloussanomien Suomen Rahatiedolla tekemästä selvityksestä käy ilmi edullisimpia marginaaleja tarjonneet pankit samoin kuin ne pankit, joissa lainarahasta on maksettu eniten.

Vertailussa edullisimmaksi valikoitui Helsingin OP Pankki, mikäli tarkastellaan aikaa elokuusta 2009 heinäkuuhun 2012. Seuraavaksi edullisin asiakkaalle on Aktia Pankki ja kolmanneksi Tapiola Pankki.

Helsingin OP Pankin varatoimistusjohtaja Jussi Huttunen kertoo Taloussanomien haastattelussa, että pankki tavoittelee kasvua.

– Sitä tukevat kokonaispalvelut, hinnoittelu ja keskittämisedut. Se ei aina edellytä, että ollaan kaikissa halvin, vaan kokonaispalveluissa kilpailukykyinen.

Asuntolainapankki Hypoteekkiyhdistyksen marginaali oli vertailun kallein. Toiseksi tuli Ålandsbanken ja kolmanneksi Nooa Säästöpankki.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.