Tällaista et ole nähnyt – yksiö, jossa on kaksi makuuhuonetta, elokuvateatteri ja viinikellari

Britannian Leijonan Luola-ohjelmastakin tuttu Simon Woodroffe rakennutti yksiön, johon sisältyvät huomattavasti suuremman asunnon mahdollisuudet. Osat asunnon elementeistä saa näkyviin ja piiloon vain napin painalluksella.

Löydä unelmien asuntosi Jokakodista – ja muista tykätä meistä myös Facebookissa.

Entinen tosi-tv-tähti tulee luultavasti hieman sekoittamaan asuntomarkkinoita uudella kehitelmällään, joka muuttaa 80 neliön kokoisen yksiön todelliseksi ihmeeksi. Supertilavan asunnon salaisuutena on tietenkin teknologia, jonka avulla asukas voi tuoda esille piilotettuja huoneita 12 liikkuvan osan turvin.

Nerokas asunto kätkee sisäänsä kaksi erikokoista makuuhuonetta, upotetun olohuoneen, elokuvateatterin, ruokasalin, työhuoneen, suuren keittiön, aamiaishuoneen, kylpyhuoneen, juhlasalin ja jopa viinikellarin. Asunnon prototyyppi on seitsemän vuoden aktiivisen suunnittelun ja kehittelyn tulos.

– Käyttämäämme teknologiaa on aikaisemmin hyödynnetty auto- ja veneteollisuudessa. Seurasin myös teattereissa käytettävän lavamekaniikan rakennusta ja käyttöä, Woodroffe kertoo.

Mies kertoo myös ottaneensa rutkasti vaikutteita japanilaisesta rakennustekniikasta, sillä maassa on tapana sisällyttää perinteisiin huoneisiin hyvin monia erilaisia toimintoja ja mahdollisuuksia.

MTV3 / Jokakoti

Kuva: Kuvakaappaus Daily Mailin sivuilta

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja