Tällaisia ruokavalintoja Keventäjät-blogisti Erja teki lomalla

Helmen Keventäjät-blogisti Erja lomaili aurinkoisessa Budapestissa. Lue, mitä painonpudottaja valitsi hotelliaamiaiselta lautaselleen.

Helmen Keventäjät-blogissa etsitään kevyempää elämää ja pysyviä elämäntapamuutoksia. Kahdeksan naista ja kaksi miestä testaa Keventäjät-palvelua puolen vuoden ajan ja raportoi kokemuksistaan Helmen Keventäjät-blogissa.

Erja: Kulttuuria, kävelyä ja ruokaakin

"Hotelliaamiainen oli monipuolinen, ja se sisälsi paljon munakas-pekoni-systeemien lisäksi kansallisia ruokia. Aamupalan lämminruoka sisälsi mm, kaalipaistoksia, lihamurekkeen näköisiä rullia, jotka paljastuivat kyllä pelkäksi jauhomössöksi kananmunan ympärillä, erikoisia lämpimiä munamaitopaistoksia, jotka maistuivat vaniljalle ja rusinoille. Tarjolla oli toki normaalit vehnäsämpylät ja leikkeleet , ja erilaiset pullat ja leivokset. Mutta onneksi oli paljon tuoreita hedelmiä, ilman niitä minua olisi alkanut tympimään; täytyy sanoa ettei voitaikinakuoreen tehdyt kaali- tai herne-maissi-paprikapaistokset oikein innostaneet aamutuimaan. Iltaisin yritin päästä ravintolareissuista kasvispainotteisesti, gulassi oli hyvää, samoin gulassikeitto. Olutta tuli juotua, mutta onnistuin välttämään kaikki rasvaisimmat ruuat, joita olisi kyllä ollut tarjolla."

Lue loput reissuvinkit ja kommentoi: Erjan teksti Helmen Keventäjät-blogissa.

MTV3/Helmi

Kuva: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja