Tällaisia pariskuntia kaikki vihaavat – lue kahdeksan merkkiä!

Pariskuntien ylitsepursuavat hellyydenosoitukset voivat olla merkki tulisesta ja kaikenkestävästä rakkaudesta, mutta kanssatovereista tämä saattaa tuntua äärimmäisen kiusaannuttavalta. Entä mitkä muut piirteet näissä pariskunnissa ärsyttävät muita?

Mikäs sen ihanampaa, kuin olla vastarakastunut tai liihotella onnensa kukkuloilla onnellisessa parisuhteessa, jossa kaikki sujuu kuin tanssi! Mutta tiedät varmasti myös tunteen, kuinka ällönimelät, toisiaan alati lääppivät parit nostattavat niskavillat pystyyn. Oletko sinä sortunut näihin esimerkkeihin rakkaasi kanssa? Vai oletko joutunut todistamaan tämän kaltaisia rakkaudenylistyksiä?

1. He pitävät toisiinsa koko ajan yhteyttä

Kun he ovat erossa toisistaan, he tekstailevat, soittelevat, lähettelevät Facebook-viestejä toisilleen alituiseen – ihan vain varmistaakseen, että missä toinen on, mitä hän tekee, onko kaikki hyvin, mitä ostetaan sitten illalla kaupasta. Ja silloin kun he eivät viestittele tai puhu toisilleen, he puhuvat muille parisuhteestaan.

2. He käyttävät yhteen sointuvia vaatteita

He saapuvat juhliin samoissa, yhteen sointuvissa vaatteissa, jotka he ovat valinneet tietoisesti: he ovat tarkoituksella sonnustautuneet samoja värimaailmoja tai teemoja käyttäen. Ainoa paikka, jolloin kannattaa miettiä yhtee sopivat vaatekokonaisuudet, on naamiaiset.

Toisaalta parit alkavat salakavalasti muistuttaa toisiaan aikojen saatossa, joten nämä "vaatemätsäykset" saattavat tapahtua ikään kuin vahingossa.

3. Julkiset hellyydenosoitukset

Toki rakkauttaan saa tuoda esille suukottamalla rakastaan julkisesti tai kävelemällä käsi kädessä, mutta ulkoilu kieli alituiseen toisen kurkussa ei ole miellyttävää katsottavaa, vaan äärimmäisen vaivaannuttavaa. Jokaisella askeleella ei tarvitse pusutella, ei vaihtaa sylkeä elokuvissa, eikä varsinkaan ravintolassa.

Ja kaksikymmentä pusukuvaa Facebookissa on myös aivan liikaa.

4. He tekstailevat toisilleen ollessaan samassa huoneessa

Aivan kuten seurassa kuiskiminen, toiselle tekstailu silloin, kuin paikalla on muitakin, on tökeröä. Oli kyseessä sitten rakkaudentunnustukseen taipuva tekstari, "Voidaanko lähteä?" -pyyntö tai pikkutuhma viesti, muut paikalla olevat varmasti huomaavat, että pariskunta viestittelee keskenään.

5. He kihertävät yhteisille sisäpiirijutuilleen

Aivan kuten pitkässä ystävyyssuhteessa, myös pariskunnat kehittävät väistämättä itselleen omia, sisäpiirivitsejä ja -sanontoja. Pariskunnan kääntäessä selkänsä muille kihertääkseen kahdestaan omille jutuilleen saattaa aiheuttaa suunnatonta ärtymystä muissa.

6. He nimittelevät toisiaan imelillä hellittelynimillä julkisesti

Hanipöö, puppelipuu, marenkimuruseni, sulopeppu, tilulilululusein, söppelipööpeli. Nämä ja monet, monet muut imelät lempinimet käynee vain pariskunnan kahdenkeskisille hetkille, ei julkisesti muiden korvien kuulolle.

7. He puhuvat toisilleen lässyttämällä

Ihmiset puhuvat vauvoilleen ja lemmikeilleen lässyttäen. Pariskuntien, kahden aikuisen ihmisen ei kannattaisikaan lääperrellä toisilleen hunajaa suupielistä valuen (varsinkaan julkisesti) tai sitten heille pitää hankkia joululahjaksi koira.

8. Hänestä tulee "me"

Silloin kun paras ystävä ei enää käytä käsitettä "minä", vaan ainoastaan "me", alkaa korvista kohta valua verta. Oudolla tavalla kaikki suunnitelmat ja menot ovat aina täynnä sanoja "me", "me", "me". Tuntuu myös, että ystävän mielipiteet tuntuvat katoavan: enää hän ei ajatellut, vaan he ajattelivat. Hän ei enää mennyt suihkurusketukseen, vaan he menivät.

Kuulostaako tutulta?


AVA

Lähde: Collegecandy.com

Kuvat: Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja