Tällaisesta miehestä kannattaa pitää kiinni – tunnista oikeat merkit

Mistä tiedät, että seurustelukumppanisi on "se oikea"? Kun mies kohtelee sinua hyvin ja rakastaa sinua kaikkine vikoinesi, sinun kannattaa pitää lujasti kiinni kultakimpaleestasi.

Kun seuraavat asiat toteutuvat pitkäaikaisessa suhteessa, on aika unohtaa sitoutumisen pelko.

Hän on ylpeä saavutuksistasi

Kun saat ylennyksen, tai vaikkapa vain voitat arvonnassa, miehesi haluaa kertoa asiasta kaikille tutuillenne, ennen kuin sinä ehdit edes ajatella koko asiaa. Hänhän on kuitenkin suurin fanisi, äitiäsi lukuunottamatta.

Hän uhrautuu vuoksesi

Hän muuttaa toisesta kaupungista sinne, missä sinä asut, jos elämäntilanne sitä vaatii. Olet valmis vastavuoroisesti tekemään uhrauksia hänen takiaan.

Hän jakaa arvosi

Tiedät, että te molemmat haluatte lapsia, ja aioitte hoitaa lapsia tasapuolisesti. Suunnittelette ostavanne yhdessä talon maalta viiden vuoden päästä.

Tiedät, että arvonne osuvat yksiin, koska olette keskustelleet näistä asioista. 

Huomaavaiset eleet eivät häviä

Vaikka olisitte olleet yhdessä vuosia, hän silti haluaa kantaa laukkujasi, avata sinulle ovia, ja jos jalkasi ovat kipeät korkkareilla kävelystä, hän on valmis kantamaan sinut kotiin.

Hän ei yritä muuttaa sinua

Hän tietää, että olet häntä sotkuisempi, et opi koskaan valmistamaan huippuateriaa, ja olet kissaihminen – tämä kaikki on okei hänelle.

Kun mietit naimisiin menoa, häät eivät ole pääasia

Haluat mennä hänen kanssaan naimisiin, mutta sen sijaan, että haaveilisit päivät pitkät isoista häistä, unelmoit sen sijaan loppuelämästä hänen kanssaan.

Selvisitte etäsuhteestä

Se oli vaikeaa ja pelottavaa, mutta rakastatte toisianne niin paljon, että selvisitte ajasta, joilloin toinen oli fyysisesti todella kaukana.

"Minulla on ikävä sinua" ei ole vain nätti lause

Kaipaatte toisianne oikeasti, jos olette erossa useamman päivän ajan. Toista voi tulla ikävä jopa muutaman tunnin sisällä.

Et tykkää asua kämppiksen kanssa, mutta tykkäät asua miehesi kanssa

Olet innoissasi päästessäsi töiden jälkeen kotiin, mutta et sen takia, että pääset lepäämään, vaan sen takia, että näet miehesi.

Hän on se ihminen, jolle haluat kertoa asioita

Kun mielessäsi pyörii jokin asia, josta haluat puhua, haluat kertoa sen ennen kaikkea miehellesi, ja vasta jälkeen vasta muille ihmisille. 

Uskallat suunnitella asioita pitkällä tähtäimellä

Suunnittelet yhteisiä menoja puolen vuoden tai vuoden päähän, etkä tunne oloasi epämukavaksi. Luotat siis siihen, että vielä vuoden päästä olette luultavasti yhdessä.

Voit itkeä hänen edessään

Pystyt itkemään hänen edessään tuntematta häpeää tai nolostumista. Hän tietää, milloin on kyse oikeasta hädästä, ja milloin itket dramaattisen elokuvan vuoksi.

Hän on läheinen perheesi kanssa

Hän pitää perheestäsi ja osoittaa sen myös. Hänellä ei ole ongelmaa soittaa äidillesi tai isällesi. Tunne on myös molemminpuolinen: ei ole ollenkaan erikoista, että sinä menet yksin miehesi siskon pojan synttäreille, jos mies ei jostain syystä pääse juhliin.

Hän välittää ystävistäsi

Jos hän tietää ystäväsi olevan vaikeassa elämäntilanteessa, hän voi ehdottaa, että lähtisit ystäväsi kanssa syömään ja juttelemaan asioista. Hän saattaa kysyä, mitä ystävillesi kuuluu, jos hän ei ole kuullut heistä pitkään aikaan.

Hän kertoo sinulle arkisissa tilanteissa, että olet seksikäs

Useimmiten ne hetket ovat sellaisia, kun sinulla ei ole meikkiä, ja olet pukeutunut löysiin verkkareihin.


MTV Lifestyle on myös Facebookissa ja Instagramissa!

Lue myös:

    Uusimmat