Tällaisesta baarireissusta Jaajo Linnonmaa haaveilee – keskustelu lähti aivan lapasesta: "Tämän kun ajattelee Sami Kurosen äänellä, niin…"

Anni Hautalasta ja hänen juontajakollegastaan liikkuu suhdehuhuja – näin hän vastaa väitteisiin 2:32
Anni Hautalasta ja hänen juontajakollegastaan liikkuu suhdehuhuja - näin hän vastaa väitteisiin.

Jaajo Linnonmaa vie someseuraajansa haavematkalle baariin.

Radio SuomiPopin suosikkijuontaja Jaajo Linnonmaa tunnetaan sanavalmiina miehenä, mutta sen lisäksi myös hauskoista somepäivityksistään.

Uusimmassa Instagram-julkaisussaan Linnonmaa vie seuraajansa haavematkalle siihen tilanteeseen, että baarit olisivat avoinna normaalisti.

– Kommentoi: Jos tänään sais luvalla lähteä baariin, niin millanen olis illan pläni ja eka drinkki! Oma menis suunnilleen näin. ”Keskustan terassille ja alkuun ikeniä kostuttava pikku 0,3 pullobisse ja lasi kylkeen. Kaataisin itse ja katsoisin kuohua. Pikku kuppi jotain pähkinöitä kaveriksi. Nappaisin pari suuhun ja antaisin janon kasvaa. Sitten huuruisesta lasista kiinni. Katselisin hetken miten kuplat nousee ja asettaisin huulet lasin reunalle ja antaisin kaljan valua kurkkuun. Kylmät väreet sais kädet kananlihalla ja toteaisin, että jopas maistui”, Linnonmaa kirjoittaa.

Suosikkijuontajan seuraajat kommentoivat ahkerasti päivitystä, mutta välillä kommentointi lähti niin sanotusti lapasesta.

– Ekaks tuoppi hapokasta keskiolutta, sitten puteli kuohuvaa ja lopuks pötti norsunkaatoboolia ja silivuplee

– Voitko kirjoittaa kirjan joka olis täynnä tätä? mä ostasin!! menis pari lahjaksi! nimiehdotus: tuhat ja yksi juomakertomusta, tubettaja Arttu Lindeman ehdotti.

– Tänku ajattelee Sami Kurosen äänellä niin tässähän kastuu pikkarit

– Pyyhin täällä jo Studion baaritiskiä. Im ready, kiinteistökuningas Jethro Rostedt kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat