Tällainen on täydellinen nettitreffi-ilmoitus

Hyvä työhakemus ja nettitreffi-ilmoitus muistuttavat toisiaan. Näillä vinkeillä pärjäät sekä työ- että sinkkumarkkinoilla.

Oletko huomannut, että työnhaku ja kumppanin etsiminen netissä muistuttavat yllättävän paljon toisiaan? Näillä vinkeillä sinusta tulee hyvä työnhakija. Vinkit kannattaa pitää mielessä myös seuraavaa nettideitti-ilmoitusta laatiessa.

1. Ole tarkka, älä sorru kliseisiin

Mieti, kuka oikeasti olet. Jos kerrot itsestäsi liikaa, sinua pidetään omituisena. Jos taas kerrot liian vähän, kukaan ei kiinnostu sinusta.

Tee näin:

Älä sorru kliseisiin, vaan kerro, mikä tekee juuri sinusta erityisen. Ole yksityiskohtainen: älä kerro että pidät musiikista, vaan tarkenna, mistä bändeistä pidät.

2. Älä paljasta liikaa

Älä paljasta liian henkilökohtaisia asioita itsestäsi. Vaikka sinut heitettiinkin ulos edellisestä työpaikastasi, asiaa ei kannata kirjoittaa työhakemukseen. Nettideittiä ei sen sijaan kiinnosta entisen tyttöystäväsi tekemiset. Liian pitkä jaarittelu ja kirjoitusvirheet karkottavat myös kiinnostuneet kauas.

Tee näin:

Jos haluat olla hyvin tarkka, keskity asiaan, josta tiedät paljon. Voit esimerkiksi kertoa tämän hetkisestä työstäsi ja siitä, missä onnistuit erityisen hyvin. Saitko myynnin nousemaan kaksinkertaiseksi? Kerro siitä. Muista, että valheen tunnistaa kauas.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähde: yourtango.com

Kuvat: Shutterstock/Poulsons Photography

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja