Mainos

Tällainen oli Mervi Tapolan elämä

5:22
MTV Uutiset Live kävi läpi Mervi Tapolan elämää.

Mervi Tapola menehtyi 65-vuotiaana.

Edesmenneen Matti Nykäsen ex-puoliso Mervi Tapola on kuollut. Mervi Tapolan tytär Linda Heinonenvahvisti äitinsä poismenon MTV Uutisille.

Mervi Tapola kuului Tapolan mustamakkarasukuun. Hänen vanhempansa Kyllikki ja Martti Tapolan perustivat Tapolan lihanjalostustehtaan. Julkisuuteen hänet nosti suhde entisen mäkihyppääjä Matti Nykäsen kanssa.

Tapola ja Nykänen tapasivat vuonna 1999 ja kihloihin pari meni saman vuoden syksynä. He avioituivat vuonna 2001, mutta Tapola haki avioeroa jo seuraavana vuonna. Vuonna 2004 he menivät uudelleen naimisiin. Myrskyisä suhde päättyi lopulta vuonna 2010.

Viime vuosina Tapola kärsi vakavista terveysongelmista. Vuonna 2015 Ilta-Sanomat kertoi Tapolan saaneen aivoinfarktin.

Kaksi vuotta myöhemmin Tapolan kerrottiin sairastuneen parantumattomaan vatsasyöpään, joka oli levinnyt myös maksaan. Hän ehti sairastaa syöpää viiden vuoden ajan, ennen kuin sairaus löydettiin. 

Kesällä 2018 hän kertoi Iltalehdelle käyvänsä sytostaattihoidoissa. Tapola totesi tiedostavansa syövän arvaamattomuuden.

– Syöpä voi levitä piankin tai sitten saan elää vielä vuosia. Tämä voi olla viimeinen kesäni, hän maalaili haastattelussa.

Tapolalla on kolme lasta: Linda, Laura ja Lari. Hänen veljensä Jarmo Tapolamenehtyi heinäkuussa.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja