Näin vuosikymmen Matin kanssa muutti Merviä – katso kuvat

Vuodesta 1999 vuoteen 2010 kestänyt suhde mäkihyppylegenda Matti Nykäseen on muuttanut Mervi Tapolaa.

Suhteen alkuajan onnellisuus muuttui nopeasti väkivaltaan ja pahoinpitelyyn, sekä yhteensä 15 avioerohakemukseen.

Viihteen monitoimimies ja mustamakkarasukuun kuuluva Mervi tapasivat vuonna 1999 ja kihloihin pari meni saman vuoden syksynä. Kuitenkin jo maaliskuussa 2000 pari riiteli niin pahasti, että kihlasormukset lensivät nurkkaan. Kesäkuussa Mervi hankki Matille lähestymiskiellon syyttäen tätä lukuisista pahoinpitelyistä.

Matti ja Mervi vihittiin ensimmäisen kerran maaliskuussa 2001 Ylöjärvellä, mutta jo seuraavana vuonna Mervi laittaa ensimmäisen monista avioerohakemuksista vireille.

2003-2004

Helmikuussa 2003 Matti ja Mervi tappelivat jälleen, nyt teräasein eli leipäveitsin varustettuina. Matti pidätettiin. Huhtikuussa yksi avioerohakemuksista astui voimaan, ilmeisesti vahingossa. Syksyllä 2003 oli luvassa jo kolmannet kihlat, mutta suunnitellut häät lykkääntyivät.

Maaliskuussa 2004 suhteen molemmat osapuolet saavat sakkoja toistensa pahoinpitelystä ja Matille lankeaa myös neljän kuukauden ehdollinen vankeusrangaistuksen. Myös loppukevät sujuu myrskyisissä merkeissä, mutta heinäkuussa 2004 tanssitaan jälleen häitä. Elokuussa Matti pidätettiin epäiltynä tuttavan puukotuksesta ja lokakuussa mies saa kahden vuoden ja kahden kuukauden vankeustuomion.

2005-2006

Syyskuussa 2005 Matti vapautui. Neljä päivää vapaalla jalalla oltuaan hän muksi Merviä lampunjalalla. Helmikuussa 2006 Mervi todistaa ensimmäisen kerran miestään vastaan oikeudessa.Toukokuussa 2006 Mervi hakee jälleen avioeroa, mutta eroon asti ei tälläkään kertaa päästy.

Lopun alkua

Hiljaisempien välivuosien ja erohakemusten jälkeen huhtikuussa 2009 Matti muutti pois parin yhteisestä Tampereen-kodista ja hänellä on syrjähyppy 23-vuotiaas jyväskyläläisen Jennan kanssa.

Toukokuussa 2009 Mervi kiikuttaa Tampereen käräjäoikeuteen 14. kerran avioeropaperit parin rajun riidan jälkeen. Kodin lukot vaihdetaan jälleen.

Mervi hakee helmikuussa 2010 avioeroa viidettätoista kertaa ja jatkoa lähestymiskieltoon, jota määrätään lisää vuoden verran. Maanantaina 16. elokuuta Mervi toimittaa Tampereen käräjäoikeuteen toisen vaiheen avioerohakemuksen. Samana päivänä Matti kertoo julkisuudessa, että hänellä on Jyväskylässä uusi nainen.

Mervi Tapola ei myöskään kauaa sinkkuna viihtynyt. Iltapäivälehdet uutisoivat Tapolan kihlautuneen 28.elokuuta ylöjärveläisen miehen kanssa.

Lähteet: 7 päivää -lehti ja Ilta-Sanomat

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja