Tällä tähdellä ei ole rahasta pulaa: Ei jättänyt tippiä!

Victoria Beckhamilla ei ole rahasta pulaa, mutta siitä huolimatta tähti ei jättänyt tippiä pitseriassa, Female First uutisoi.

Victoria Beckham ei jättänyt tippiä Pizza Express -ravintolassa Essexissä. Muotisuunnittelija maksoi 115 puntaa maksaneet ostoksensa käteisellä, mutta lähti ravintolasta jättämättä lainkaan tippiä.

– Victoria saapui ravintolaan maanantaina kuuden lapsen ja Davidin (Beckham) äidin kanssa. Hän maksoi käteisellä. Hän on hyvä asiakas ja käy täällä usein, ravintolan työntekijä kertoo.

– Hän rakastaa salaattia, jossa on valkosipulilla höystettyjä sieniä, mozzarellaa, avokadoa, paistettua tomaattia, pinaattia, balsamikoa, hunajaa ja sinappia. Hän ei ikinä syö pitsaa, toinen työntekijä paljasti.

Työntekijät kuvaavat muotisuunnittelijaa loistavaksi asiakkaaksi, joka muistaa aina olla mukava ja kiittää työntekijöitä. Ylimääräistä häneltä ei kuitenkaan viimeksi herunut.

– Hän ei jättänyt tippiä. Annoin hänelle kuitin ja hän antoi tarkan rahasumman, mutta ei se haitannut, työntekijä vakuuttaa.

MTV3/Helmi

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja