Haluaako Victoria Beckham viidennen lapsen?

Victoria Beckham on neljän lapsen kiireinen uraäiti. Hektisestä elämäntyylistään tunnettu kaunotar voisi kuitenkin kuvitella saavansa vielä yhden lapsen, Daily Mail uutisoi.

Victoria Beckhamin elämä on uskomattoman kiireistä: neljän lapsen äiti on naimisissa supertähti David Beckhamin kanssa ja hänellä on oma vaatemallisto, joka pitää huolen, ettei vapaa-aikaa juurikaan ole. Tästä huolimatta supertähti sanoo, ettei tyrmää ajatusta viidennestä lapsesta.

Tähti kertoo Glamour-lehden haastattelussa tulevaisuuden suunnitelmistaan. Neljän vuoden kuluttua hän haluaisi nähdä perheensä terveenä ja onnellisena. 38-vuotiaalla naisella on neljä lasta yhdessä jalkapalloilija David Beckhamin kanssa. 13-vuotias Brooklyn, 9-vuotias Romeo, 7-vuotias Cruz ja 12-kuukautta vanha Harper pitävät päivät kiireisinä. Uusi perheenjäsen olisi kuitenkin tervetullut.

– En ikinä sanoisi ei uudelle lapselle, Beckham paljastaa.

Myös kaunottaren ura näyttää nousujohteiselta. Beckham valittiin vastikään paitsi poseeraamaan Vogue-lehden kuuluisassa syyskuun lehdessä, myös tuottamaan painosta yhdessä muotiväen kanssa.

– Kun olin nuorempi, rakastin muotilehtiä, luin niitä aina ja inspiroiduin niistä. Muotimaailma on se, minne kuulun. Minulla on sille paljon annettavaa, Beckham kertoo.

Myös oma ura muotisuunnittelijana kukoistaa.

– Haluaisin kasvattaa bisnestäni vankalle pohjalle ja saada yhä useammat naiset tuntemaan itsensä voimakkaiksi, kauniiksi ja itsevarmoiksi, Beckham selittää.


MTV3/Helmi

Kuva: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja