Tällä kellolla voit seurata seksielämäsi sujumista

Barcelonassa järjestetään ensi viikolla suuri Mobile World Congress, jossa esittäytyy lukuisia mobiilialan laitevalmistajia ja tuoteuutuuksia. Kotikenttäedusta messuilla pääsee nauttimaan espanjalainen startup-yritys Geeksme (tai geeks!me), jonka älykelloa/aktiivisuusranneketta, nimeltään GME1, esitellään tapahtumassa. Kelloa mainostetaan tunnuksella #LifeLoversWatch, eli kello on suunnattu elämää rakastaville käyttäjille. Kello tarkkailee muun muassa käyttäjänsä ”seksuaalista suorituskykyä”.

Geeksmen kello sisältää neljä eri tilaa, jotka ovat näppärästi nimetyt g!fitness, g!sleep, g!love ja g!ecological. Kuten epäselvistä nimi voi ehkä päätellä, kello tarkkailee käyttäjän liikkumista ja otettujen askelten sekä poltettujen kaloreiden määriä, levon määrää ja laatua, seksuaalista aktiivisuutta ja ekologista jalanjälkeä. Seksuaalisella aktiivisuudella tässä yhteydessä tarkoitetaan aktin kestoa, alku- ja loppuaikaa, intensiteettiä sekä poltettujen kaloreiden määrää. Ekologista jalanjälkeä taas arvellaan käyttäjän yleisen aktiivisuuden perusteella.

Alumiinirakenteinen GME1 on varustettu 64 x 48 pikselin monokromaattisella OLED-näytöllä ja 12:lla LED-valolla, jotka kertovat käyttäjän päivittäisten tavoitteiden täyttymisestä. 55 milliampeeritunnin akku latautuu täyteen 1,5 tunnissa ja antaa vajaan viikon käyttöajan. Tummanharmaan kellon ulkoasua voi piristää värillisillä, vaihdettavilla rannekkeilla. Kokonaisuus on myös roiskevedenkestävä. Kello yhdistyy Bluetooth 4.0 -yhteydellä Android- tai iOS-puhelimeen ja kellon keräämät aktiivisuus-, lepo-, ekologisuus- ja parittelutiedot kerätään yhteensopivaan sovellukseen, jonka avulla niitä voi seurata.

Geeksme GME1 on saatavilla yhtiön omasta verkkokaupasta, ja hintaa sillä on 99,90 euroa plus toimituskulut. Kolmen värillisen rannekkeen paketti maksaa 29,90 euroa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja